Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar balıkesırde fazer var 2006 11800km hata yok dıyor 13500 asagı ınmıyo renk bordo bılgısı olan varmı bu paraya alınırmı?bıtanede burda trabzonda var sıyah 6000km sıyah 14000tl dıyo ne dersınız fıyatlar cok değilmi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 ----------

Istediğim renk bordo bordo renge bayılıyorum tanıdığı bıldığı olan varsa km dusukse hata yoksa bılen varsa yardımlarını beklıyorum.

zugo kardeş ekstra olarak ne var her iki motorda...

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
1. vites 101
2. vites 148
3. vites 188
4. vites 212 sonrasına tam bakamadım

benm hızlar orjinal eksozla yapıldı yeni eksozla denemedim tüm vitesleri ama 2 ila 3 km kadar artış oluyor daha fazlasını bilmem denemek lazım.

ayrıca göstergelerin yazdıklarıyla çok avunmayın gps ile ölçüm yapın zira çoğu gösterge fazla gösteriyor:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Helal olsun derim sen bizdende hızlısın valla,268 km gördün:sunny:benim kalbim dayanır mı bu hıza bilmem,ben youtubede en hızlı 265 gördüm.:cat:

İstanbulda daha bu hızları yapacak bir yol bulamadım daha.:bounce:

Osmaniye adana arası otobanda hafif iniş ip gibi bir yer var zaten mesafe çok uzun değil bir kaç saniye o hıza ulaştım yolun şeritleri sanki dümdüz olmuş gibiydi.

adanalı sımdı manısada var bordo hata yok2008 13000km arka canta var koruma demırı var 13900tl ındı en son anlastık bı aksılık cıkmassa eder etmez bılemıyorum ama cok para.

arkadaşlar bende bir fazerle yakından ilgileniyorum ama aklıma takılan bir soru var alacagım fazerde öyle gözle görlen bi hata yok ama calıştırırken kontak biraz zor acıldı gibi bande nden böyle diyınce tozlan mış olabilir falan dedi geri kapadım bidaha acmak icin biraz sag sol yapıp öle acılıyor acaba kontak arızalımı arızaalı ise kac paradır arkadaşlar lutfen yardım edin bide satan eleman akusu iii degil akunun degişmesi lazım dedi akü nekadar arkadaşlar...

arkadaşlar bende bir fazerle yakından ilgileniyorum ama aklıma takılan bir soru var alacagım fazerde öyle gözle görlen bi hata yok ama calıştırırken kontak biraz zor acıldı gibi bande nden böyle diyınce tozlan mış olabilir falan dedi geri kapadım bidaha acmak icin biraz sag sol yapıp öle acılıyor acaba kontak arızalımı arızaalı ise kac paradır arkadaşlar lutfen yardım edin bide satan eleman akusu iii degil akunun degişmesi lazım dedi akü nekadar arkadaşlar...

Benim Motor Kanuni Tiger 250,
Benim Motorun kontağında da aynı sorun var, bu sorunun yağsızlıktan kaynaklandığını düşünmekteyim, biraz yağladım.
Şimdi yağ :cat: gibi çalışıyor. Takılma olmuyor.
Dene istersen.

Benim Motor Kanuni Tiger 250,
Benim Motorun kontağında da aynı sorun var, bu sorunun yağsızlıktan kaynaklandığını düşünmekteyim, biraz yağladım.
Şimdi yağ :cat: gibi çalışıyor. Takılma olmuyor.
Dene istersen.

ben motora bakarken motorun sahibi yagladı ama anında duzelmedi ama adam düzelir dedi ama insanın aklında soru işareti kalıyor işte kac paradır bozuksa bunun kontagı bilen var mı arkadaşlar...

ben motora bakarken motorun sahibi yagladı ama anında duzelmedi ama adam düzelir dedi ama insanın aklında soru işareti kalıyor işte kac paradır bozuksa bunun kontagı bilen var mı arkadaşlar...

Fazerin kontağı bi tuhaf zaten araba gibi tak kontağı anında çevir olayı yok,kontağı açarken hafif bastırıp yukarı çekip öyle bir şeyler karıştırıp açıyorsun,ama zamanla alışırsın,artık elimi kontağa atınca kendi dönüyor,fazla kafana takma.:cat:

Birazda yağsızlıktanda kaynaklanıyor.

Kontak Spreyi olan WİD40 okunuşu sanayide kullanılan ismi=(widyikırk) kullanın arkadaşlar yağlama yapar ve oksitlenmeleri giderir.:cat:

Fz6 alıcaklar iyi incelemesi lazım bu ilanı.:queen::farao:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/87670-ikinci-el-motor-alaaklar-dikkat;.html

Ikinci el Yamaha FZ6 motorsiklet 12.750 TL
Arkadaşlar bu motor benim sattığım motordur!
Motosikleti ben 46200 KM de sattım.İlandaki kilometre ortada!

Lütfen ikinci el motor alanlar, gözünü dört açsın, uyanık olsun.

Bir çok detayından dolayı eminim.En basitinden kornası turuncu ve reno 12 kornası.Ben takmıştım.Başka detaylar da var ama yazmayacağım.

ekrangrnts19.jpg

Şasi no;
JYARJ074000024625
Motor No;
J507E058739

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bukadar şerefsizlik olmaz ya insanlar ne paralar vererek o motorları alıyor kredi, borç harç. yarın bir gün bi arıza olsa altından kalkamazlar. bunun vebalini almak çok kötüdür.

Motosiklet alan kişi zaten borç içinde alıyor ve 1 ay olmadan motor aksamında bir arıza olsa altından kalkamaz o masrafların.

Adam alıcak bu motoru 15000 km diye 15-20 bin sorunsuz binerim diye,halbuki motor 50-60 bin km de.

Fazer 50 bin 70 bin km'lerde bitecek bir motor değil ama hesabını kendine göre yapıp vatandaş düşük km'li motora biniyim ki diyor,bir kere para veriyim diyor.

:queen:

cihan ikiside aynı motor km düşürülmüş kimse aldanıp 20.000km de diye almasın
eski sahibi fazer forumda bir arkadaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...azer-2004-fazer-kaza-yok-boya-yok/pasif-ilan/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...al-makina-30242397/detay/?source=directSearch

arkadaşım paylaşım için çok teşekkür ederim. ancak ikinci ele zaten güvenim yoktu şimdi temelli tırstığımı söylemeliyim. şimdi ikinci el fazer'ı nasıl alıcam ben?:pale: servis kaydı mı takip etmek lazım. veya 20.000'e kadar 2006 ve altı fazer6'ın ortalama piyasa fiyatı nedir?
arkadaşlar bir de bildiğim kadarıyla bu motorun oturuş pozisyonu racinglere göre nispeten daha dik. bu durumda 250 km ve üzeri hızları nasıl yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
Motorun asıl sahibinden alıntıdır:

Motorun kilometresi hakkında bilgi edinmek için;
1-Peglerin üzerindeki lastik kaplamalardaki aşınmalar.
2-Fren pedalı ve vites pedalındaki aşınmalar.
3-Egzos manifoldundaki renk değişimleri.
4-Zincir aşınmaları.
5-Sele ve artçı tutamaklarındaki aşınmalar.
6-Botun iç kısmının motora karşılık gelen aliminyum parçanın durumu.
7-Depo kapağını açtığınızda, tank ağzının durumu.
8-Lastiklerin durumu.
9-Satıcıya sorulacak bazı tuzak sorular.

Kesin rakam veremeyecektir ancak kuvvetli fikir verir.

Bu adamlar muhtemelen genç ve heyecanlı bir motorcuya 50000 e dayanmış motoru 15000 diye kaktırmaya çalışıyorlar.

KBC

bir kaç hafta evvel aldım motorumu , öncesinde tek istediğim motor fz 6 fazer yada grenajsız olanıydı , ,nternetten baktığım ilanlar hep kabartılmış şöyle güzel böyle temiz ,arıyorum kesin alıcıyım yarın gelicem diye soruyorum neyi var diye adam alıcı olduğumu anlayınca ya işte şurda bi çizik var olduğu yerde devrildi falan bahane bahane , bir kaç tane fazer baktırdım ustaya sahibi hiç birşeyi yok diyo usta sayıyoda sayıyo orunlar. ikinci el piyasası çok hareketli olduğu için satıcıların yapmıcağı şerefsizlik kalmamış. soğudum fazer den bu tip olaylardan dolayı. sonuçta ben o parayı kredi çektim 3 sene vade ile dünya borcun altına girdim aylık çok küçük miktarlarla idare edicem 3 sene o borcu ödemek için . satanların umrundamı satayımda gerisi beni ilgilendirmez ... Şükür şanslıymışım da çoook çok temiz bir gsr aldım geçmişi temiz ve belgeli olan mutluyum.
Allah 2. el motor bakanların yardımcısı olsun.

50-60 binde motor alınır.Ufak tefek boyası olan motor da alınır.Bunlar sorun değil.İyi bakılmış fazer 150000 km rahat yapar.
Motorum 46200 de ve saat gibi çalışıyordu.İlk sahibinden aldığımda, yamaha yetkili servisinde bakımları yapılmıştı ve motor 10000 km deydi...46 bine kadar yaklaşık 2 yıl ben kullandım.Bakımlarını kendim yaptım.Soğuk motorla gazlamadım...KM nin çoğu uzun yolda yapıldı.Deposunda el büyüklüğünde boya var.Büyük kazası belası hiç bir sorunu yok.44 binde zincirini değiştirdim.

KM yi düşüren esnafa da aynen yukarıdakileri anlatarak sattım motoru...
İkinci el motor alırken çok ama çok dikkat edin.Talihsiz bir arkadaş bu motoru alsa, çok kısa sürede debriyaj ve fren balataları, gidon rulmanları gibi masraflarla karşılaşacaktı.Bu tür sahtekarlıkları tespit edenler, insaniyet namına internete yazsın, artık internet çok geniş bir kitleye ulaşıyor...
Sağlıcakla kalın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar