valla arkadaş ben bu motordan almayı düşünüyorum ama,baksana kimse cevap yazmıyo 
valla arkadaş ben bu motordan almayı düşünüyorum ama,baksana kimse cevap yazmıyo![]()
merabalar 2003 fazer aldım 23.000 de genel bakım yapmak istiyorum yağ.hava filtre bujiler hangi marka olmalı nerede bulabilirim tavsiyeniz nedirmesaj olarakta atabilirseniz sevinirim bununla ilgili forumlarda bilgi yeterince yok 2003 modellerle kimse ilgilenmemiş
servis onarım kitapçığı bulamıyorum bi bulsam burda bu motorlardan pek anlayan yok motor yağı 3.5 lt yazıyo forumlarda motorun üzerinde 2500 lt yazıyo yağ olarak motulükullanıcam boşunamı almış olurum bi o kadar da pahalı

Fazerım yatmakta kışın hiç kullanmıyorum acaba kaç günde bir çalıştırmak gerekir ? Ne kadar Süre çalışması yeterli olur? Yardım...
Haftada bir 15 dakika çalıştırsan gayet yeterli olur. Mümkünse su almayan, sıcaklığı çok değişmeyen bir yerde sakla.
Teşşekür Ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 ----------
Fazerın AKÜ sü Nerde? Bakındım bakındım bulamadım ya Nereye saklamışlar?
Khutuck:Aküyü söküp odada bir köşeye koymaya karar verdim.Arkadaşlarımın demesine göre aküyü oda sıcaklığında tutunca bir sorun olmuyormuş.Yada Aküyü sökmek zor oluyorsa senin dedğin gibi yaparım kardeş![]()