hem konuyu uplamış olalım hem de bi soru daha soralım
şehir içinde 10-15km lik yol gidicem her gün şehir içi olması sebebiyle yorar mı ? gerçi tam şehir içi de sayılmaz ama
Yormaz, gayet rahat gider gelirsin.
hem konuyu uplamış olalım hem de bi soru daha soralım
şehir içinde 10-15km lik yol gidicem her gün şehir içi olması sebebiyle yorar mı ? gerçi tam şehir içi de sayılmaz ama
Yormaz, gayet rahat gider gelirsin.
emre seni fazer kesmez ya :mrgreen: hayırdır motorumu değiştiriyosun![]()
İlk 20-30 mt. kafa kafaya gidiyor benim makineyle, sonrasında 600F'le arasındaki 11 HP fark ve biraz da kilo fazlası açıyor arayı tabi yavaş yavaş.
tecrüben varsa eğer gelmiş araya , tecrübem hondanın kursları olacak inşallah eğer fazer ı alırsam
bir de FZ6 ile Fazer arasında kullanım olarak fark var mı ? daha rahat felan manasında ? 1.000tl civarında fiyat farkı vermesem diyorum ama yani tip olarak da fazer hoşuma gidiyor
yada tabi CBR600F almak da bi seçenek ucuz ve spor görünüm olarak hazır bir cbrcı varken şeyi de sorayım sport modeliyle düz f arasındaki fark ne
tecrüben varsa eğer gelmiş araya , tecrübem hondanın kursları olacak inşallah eğer fazer ı alırsam
bir de FZ6 ile Fazer arasında kullanım olarak fark var mı ? daha rahat felan manasında ? 1.000tl civarında fiyat farkı vermesem diyorum ama yani tip olarak da fazer hoşuma gidiyor
yada tabi CBR600F almak da bi seçenek ucuz ve spor görünüm olarak hazır bir cbrcı varken şeyi de sorayım sport modeliyle düz f arasındaki fark ne
hehehe kafa buluyodum biraz 600f'ini o kadar seviyosunki saten yeşim kıskanmıyo allahtan![]()
Evet çok seviyorum motorumu ama, imzamı bir okumanı tavsiye ederim.:wiinkk:
ben fazerımla 3 saat durmadan 280 km yol yapıorum kesinlikle yorucu deil
Fazer modellerinde kafa grenajı oluyor , düz modellerde grenaj FZ1 FZ6 gibi bu modellerde yok
evet benimkinde kafa grenajı yok