teşekkürler öncelikle ilgilendiğiniz için

bmw rider için açıkcası o kadar parayı motora verdikten sonra oraya gidebileceğimi sanmıyorum

ama hondanın 2-3-4 ü almayı düşünüyorum ya da 3-4 ü felan
kask olarak lazer d1 i buldum ece dot as sertifikaları var , mont olarak revit nin bi deri montuyla sırtlık bellik ve dirseklik kullanmayı düşünüyorum pantolon olarak bi tane fermuarlı vardı o ve bir dizlik ve bir de gene revit nin bi deri eldiveni vardı onu düşünüyorum. başka kullanılması gereken bir şey var mı ?
bir de yanlış yazmışım 2010 model 2. el fazer almayı düşünüyorum kısmet olursa, baktıgım kadarıyla 5.000tl ye yakın düşüyor 2. el- sıfır arası aletlerin fiyatı yani bu noter masraflarıyla felan birlikte 15 bin tl ye alınabilecek bi alet bulursam çok iyi olacak.
motora bakmaya gidince herhangi bi yamaha servisine götürsek anlarlar değil mi iyi değil diye ? yoksa tavsiye edeceğiniz bi servis-yer var mı ? (istanbul mümkünse anadolu yakası)
son olarak bir de başlangıç sürücüsünü rahatsız ve kötü etkileyebilecek kronik bi sorunu var mı ? 1 ve 2. vitesler dişli diyorlar mesela onun dışında ?
gene bişey daha sorayım bu 15-16 civarına 2. el fazer dışında ne alınabilir ? SS tarzı da olabilir