Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İzmir İl Temsilcisi
karıştırdın sanırım kardeşim caner ben :)

Aynen caner seni toygar ile karıştırdım sanırım benzettim. Sen söyleyince hatırladım. Sendede sanırım daha evel wolf ve cbr 250 vardı oradan hatırlıyorum seni.

Ozaman tekrardan caner hayırlısı olsun Fazerın :cat:

Merhaba aşağıdaki motor hakkında fikirlerinizi alabililir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-dusuk-km-fz6-naked-200355933/detay/

Selam vladimir,

Bir kere ABS yok o motosiklette, 2. Km çok düşük geldi. Bana göre pek inandırıcı değil.

Rengi güzel ve genel olarak da temiz duruyor.

Yakındaysa git bak, yakından bi incele:thumleft:

Selam vladimir,

Bir kere ABS yok o motosiklette, 2. Km çok düşük geldi. Bana göre pek inandırıcı değil.

Rengi güzel ve genel olarak da temiz duruyor.

Yakındaysa git bak, yakından bi incele:thumleft:

Teşekkürler dönüş için, temiz motor az, olan da pahalı elim dar döneme denk geldi motorsuz kaldım.

Motosikleti
XV250 - FZ6
16.000TL biraz pahali degil mi, o kadar artti mi bizim motorlarin fiyatlari?
Abs var yazmis ilanda, Charger yok diyor. Tekerleklere baktim ama anlayamadim var mi yok mu.

16.000TL biraz pahali degil mi, o kadar artti mi bizim motorlarin fiyatlari?
Abs var yazmis ilanda, Charger yok diyor. Tekerleklere baktim ama anlayamadim var mi yok mu.

İnanın bende anlayamıyorum bu fiyatları, ama yapacak bir şey yok isteyen istediği fiyattan satmakta özgür.
sattığım motorlarımdan bir ben zarar ediyorum herhalde.

Son düzenleme:
Yağ için kaynak:

http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?t=335761

Eklerde yağ analiz raporları var :)

@CEM SAGOL EKSİK olma :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------

Fz6 fazer motorumda kafa grenajinda saga dusmeden catlak kiriklar varda acaba ikinci el temiz sataniniz varmidir. Yada satilan bir yer bileniniz.

tornacımız biraz sallapati yaptı ve taktık gidon yükseltmeleri.. bakalım nasıl bir sürüş keyfi verecek..Fazeri nakedduru yaptık acık..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

yağmur yüzünden kullanamayacağım perşembeye kadar..ya çıkarıp atarım yada biraz daha estetiğini yaptırırım...bakalım..

İzmir İl Temsilcisi
Bence biraz sürüş dinamigini olumsuz etkiliyebilir bu kadar yüksekte olması ama sürmeden tabi ne desek boş.

Sag sol kumanda ve hidrolik fren hortumu saga veya sola tam döndürünce gidona etki etmiyorsa denemekte fayda var .

onları kontrol ettim..elektrik kabloları, fren hortumu ve manetler herhangi bir yere çarpmıyor yada dönüşü etkilemiyor.. aradaki parçaların yüksekliği gidon yarıçapı hariç 5 cm..

Motosikleti
XV250 - FZ6
Rox marka gidon yukselticiyi tavsiye ederim. Epey kullanisli.

2hn76uo.jpg

ayvazdeniz olmamış, hemen tornacını değiştir:) bu kadar basit parçayı nasıl yapamamış:silent:

Gidon yükseltme daha önce denemiştim fazerde, tavsiye etmiyorum düz yolda belki kullanışlı gelebilir ama virajlarda sürüş alışkanlığınızı bozuyor, özellikle keskin dönüşlerde yanıltıyor. Dikkat etmenizi öneriyorum.

O kadar yükseltmek yeriine biraz geri boarda yukarı çeken aparatlar var ebay de. Bakalım kullanan bi kaç kişi memnundu, belki ben de alırım. Ama önce gidonu xj6 gidonu ile değiştirmeyi düşünüyorum, büküm açıları çok saçma bu yüzden kollarımı göğsüme doğru kapatmam gerekiyor.

Fazıl 'ın rox gidon yükselme ve fz1 gidonu modunu çok methediyor 600 riders dakiler

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:36 ----------

Gidon yükseltme daha önce denemiştim fazerde, tavsiye etmiyorum düz yolda belki kullanışlı gelebilir ama virajlarda sürüş alışkanlığınızı bozuyor, özellikle keskin dönüşlerde yanıltıyor. Dikkat etmenizi öneriyorum.

Böyle bişeyi söyleyen birini ilk kez görüyorum... Daha dik oturuşun ne gibi dezavantajı olmuştu?

Fz1 gidonu geniştir. O yüzden rahat yönlendirirsin ama yüksek hızlarda omuza ve kollara da daha fazla rüzgar ve basınç hissedersin ve dar trafikte zorlayabilir. Bide bana göre fz1 gidonu tipsiz gibi görünüyor çok düz:)

Merhaba arkadaşlar. Linkteki ürünü Türkiyede satan yer var mı??

http://www.aliexpress.com/item/Blue-Demon-Eye-HID-Projector-light-Headlight-Assembly-for-FZ6-FZ6S-FZ6-Fazer-2003-2004-2005/1974827207.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar