dostum tesekkur ettim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
cıhan lastıkler ne kadar tutuyor ?
Ben de aynı lastikler için fiyat almıştım. Geçen zam gelmiş, istanbul zenn motorda peşin 920 ye kadar düşmüşlerdi, yeni zamlardan sonra peşin 1000, kredi kartı tek çekim 1060, 6 taksit olursa da liste fiyatı olan 1180 lira olur dediler. Sen nerden alacaksın Cihan?
Buradan alıcam Sakarya/Pamukova, Yıldırım Motor. Ben her zaman hem servis/bakım hem yedek parça aksesuar hem teknik destek için orayla irtibat kuruyorum. Çok şükür aramız iyidir, nazım geçiyor :mrgreen:
cıhan fıyatı beklıyoruz =) bende bu aralar lastık degıstırmeyı planlıyorum.
Vereyim benim lastikleri :mrgreen:
lastıklerın ıyıydıde neden yenısını alıyorsun o zaman yazık degılmı bosa zarara gırıyorsun![]()
Valla fabrika çıkışı lastikler benim beklentilerimi karşılamıyor. O yüzden performans lastiği kullanıyorum ben motorlarımda. Bridgestone bu lastiği yapmış ama sanırım uzun ömür için yapmış. Extrem kullanıcılar için daha extrem lastikler gerekiyor. M5, pilot power, pilot road, corsa vs.
bendemı pılot power alsam acap =)
Arkadaşlar 1 sene önce 150cc başladım 15.000 KM tecrübe edindim sizce honda 600f geçebilirmiyim sorun yaşarmıyım
BEn de pilot power 3 de karar kıldım. pilot road3 biraz daha touring, aynı şekilde pirelli angel gt dediler, 20bin km en az gider düzgün kuıllanırsanız diye. BEn de zaten insan gibi kullanırım. pp3 ü sonuna kadar kullabileceğimi sanmıyoru mama şu an üzerindeki lastiklerle çok tedirginim, biraz spor kullanmaya kalksam hemen kıçı başı oynuyor. Sonuna kadar kullanamasam da kafamda acaba kayar mı, ya da biraz daha yatar mı ki şeklinde soru olmasını istemiyorum, lastik iyi olsun da varsın ben becerip de çok iyi viraja giremeyimmotolastiğe bakmıştım, motosikletim coma da bakayım, daha önce zennmotor daha uygundu ama belki motolastikden de alabilirim. sitelerinde fiyat hala güncellenmemiş de olabilir tabii.
Ankara esattayım, çarşambaları buluşuruz bizim çocuklarla, bu çarşamba da barkını dinlemeye gidicez hep beraber, orda görüşürüz heralde.
Cihan lastikleri öyle bir kullanıyomuş ki, viraja yattığında tırın altından bilem geçer diyolla onun için![]()