Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Kedidir kedi. Sen hiç düşünme bunları boşver sen Versys'e odaklanmaya devam et :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------

Ve evet yoğun istek üzerine yeni fotoğraflarla güncelledim ilanını oğlumun :) Fotoğraflar daha dünkü gezide çekilmiş olup, kendi elcağızlarımla özene bezene çektim :queen:

İlan No 136939636

Link için TIKLAYINIZ...

Satılmazsa da oğlumun şeyi sağolsun :mrgreen: ben onunla bi bu kadar daha devam etmeye razıyım. (Zaten ilanı açtığım 3 hafta oldu, 2000 km'den fazla yaptım :mrgreen: )

Motosikleti
Ay.. ay.. ay... Şu güzelliğe baksana http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-night-rod-serisinin-en-ozeli-turkiye-de-tek-dunyada-sayili-139292713/detay

Dur yaa Versys vardı doğru ya, bulandırmayım aklını :queen:

Ay.. ay.. ay... Şu güzelliğe baksana http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-night-rod-serisinin-en-ozeli-turkiye-de-tek-dunyada-sayili-139292713/detay

Dur yaa Versys vardı doğru ya, bulandırmayım aklını :queen:

hacı neyse ki maddi olarak bunları karşılayacak gücüm yok:) onun için kafa raad şu anda..herhangi bir ikilemde değilim:)

Motosikleti
Bi ara Diavel çok az dürtmüş olsa da Night Rod benim efsanem.. Yegane hedefim :bounce: Fazer'la devam edersem 2 seneye alırım diye düşünüyorum. ::sm_smile

Bugün istanbulda yedek anahtar yaptırdım tekirdağa döndüğümde taktım anahtarı çalışmadı=/ yarın kargoyla tekrar yollıycam :(

Arkadaşlar motorun park lambalarına çakar yapabilirmiyiz ? Özel bir ampul falan mı var yoksa hatmı çekmek lazım ?

Arkadaşlar motorun park lambalarına çakar yapabilirmiyiz ? Özel bir ampul falan mı var yoksa hatmı çekmek lazım ?

bildiğim kadarıyla hat çekilmesi gerekiyor...bir ara araştırmıştım...250-300 lira gibi bi maliyeti var kaliteli bi iş ve malzeme için...

Ne kadar tuttu fiyatı? (Kodlamayı unutmadın umarım)

100 tl aldılar.Kodlamadan fln bahsetmedi hiç yapan kişi direk siyah anahtarı kopyaladı kırmızı anahtarım yok ztn.Anahtarı takınca kontak açılıyo fakat göstergeler şaşırmış dıurumda marşa basıncada motor çalışmıyor.

100 tl aldılar.Kodlamadan fln bahsetmedi hiç yapan kişi direk siyah anahtarı kopyaladı kırmızı anahtarım yok ztn.Anahtarı takınca kontak açılıyo fakat göstergeler şaşırmış dıurumda marşa basıncada motor çalışmıyor.

kırmızı anahtarın yoksa işin iş gibi duruyor, orjinal anahtarınla çalışıyordur inşallah?

çakarlı park lambaları var 2-3 lira

var ama onun içinde bi hat çekip anahtar yapıyolar...çakar yanması için kontağı açıp kapatıyosun eski haline gelmesi için vs. sıkıntılı iş...ayrıca 2-3 liralık çakarlar belli bile olmuyo...cbr250 de denemiştim...boşa iş resmen...adam gibi led alıp takmak lazım...

Motosikleti
Yanaklardaki rüzgar difüzörlerine gömme bi çakar on numero olurdu kanımca :mrgreen:

Bu arada anahtarcı arkadaşım. Bildiğim kadarıyla, immobilizer anahtarların içerisinde bir çip var. O çip de kırmızı anahtar ile kodlanabiliyor. Ayrıca, herkese yedek anahtarını yaptırmamanı öneririm. Yetkili servisine gidip danışman iyi olur bu konuyu bence :cat:

Yanaklardaki rüzgar difüzörlerine gömme bi çakar on numero olurdu kanımca :mrgreen:

Bu arada anahtarcı arkadaşım. Bildiğim kadarıyla, immobilizer anahtarların içerisinde bir çip var. O çip de kırmızı anahtar ile kodlanabiliyor. Ayrıca, herkese yedek anahtarını yaptırmamanı öneririm. Yetkili servisine gidip danışman iyi olur bu konuyu bence :cat:

şu yeni cliolardaki gibi bişey dediğin gibi güzel olur..hem gündüz farı hem de çakar olarak kullanılır...

Motosikleti
Olm dur dürtme bi proje daha çıkarıcan başıma :queen:

Motosikleti
ER6-f ile aynı yer ve aynı hizada düşün, ama Fazer'da difüzörün içerisinde kalacak ::sm_smile

er6f-1.jpg
yamaha-fazer-600-01.jpg

yere doğru eğimden dolayı karşıdan farkedilmeyebilir mi peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar