Meraba arkdaşlar uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum. bu gün sahibinden bi ilan buldum da buna bakarmısınız arkadaşlar fiyatı fln uygun mu bide alırken nelere dikat edilir söylerseniz çok sevinirim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2005-yamaha-fz6-hatasiz-kazasiz-boyasiz-28000-km-131955383/detay/ plaka sordurma fln nasıl oluyo? şimdiden bilgi verdiğiniz için tskler![]()
cvp için tskler şasi noyu nasıl sorgulayabilirim ve ve aldıgımda önemli olarak nerelerini ustaya göstermem gerekiyor?
Yamaha marka 46lt topcase ne kadar fiyat bilen varmi veya kappa mi yoksa yamahami alayim lazim oluyor iki kask icin cok ideal
GIVI çok şık duruyor :cat:Yamaha'nın çantalarını Givi ve Kappa üretiyor. Ancak baktığın 46 lt çok sınırda. İki fullface kask limitlerde alır. Başkada birşey koyamazsın. Bana yeter dersen iki model öneririm. Biri Givi 47 lt blade. Diğeri shad SH48. Her ikiside çok yakışıklı çantalar. Kappa'ya bakma bile.
http://www.anesmotor.com/images/products/00/13/43/1343_buyuk.jpg
fiyatlarını arastır uygun vereyim sana kullanmıyorum hacı 52 lt kappa çift kask 550 ye almıstım ben sana uygun bırakayım
Dün bi organizasyonuma İzmit'ten bir S2 ABS geldi. Cyan mavisi. MAŞALLAH diyorum. Şimdi aklıma geldi keşke fotoğraf çekseydim. Rıdvan hocam buralardaysa kendisine selam olsun. O ne tatlı bir makinedir nasıl o kadar temizdir anlamadım :mrgreen: 2009 model 20 bin km civarında. ama ben sıfır derdim makineye. ayrıca üzerinde de yok yok, vites pedalı kılıfı bile var, o derece :mrgreen: manifoltlar beyaz altın gibi. Neyse nasıl temizledin dedim. "Manifoltları söktüm, metylan ve buna benzer birkaç ürünü birleştirip kokteyl yaptım, yer misin yemez misin!" Saygılar abi dedim :mrgreen:
Sürekli buluşma yapıyoruz da. Bu sıralarda organizasyon çeşitleri arttı. Bi de başında ben olunca ister istemez hepsinde oluyorsun haliyle.. Mesela akşam ARTmoto akademinin Sakarya Teori Eğitimini tertipledik. Güzel de oldu. ama çok yoruldum.. Haftaya Sakarya geneli iftarımız var. Yine ben uğraşıyorum onunla.. Önümüzdeki ay Sakarya Motosiklet Festivalimiz var. Yine ben uğraşıyorum onunla da :mrgreen: ortaya karışık yaptık, çeşit olsun motorcular doysun dedik :mrgreen: