Merhabalar, Aydın Nazilli'den 2000 model Dragstar 650 Sport ile aranızdayım. Forumu bol bol okudum. Başta draggy olmak üzere bir çok bilgi edindim. Çevremde de motordan iyi anlayan arkadaşlar var neyse ki. Bendeniz bisiklet dahi sürmeyen bir adam olarak yaklaşık 1 yıl önce mondial 250 mct ile yola çıkıp 2 ay kadar önce Dragstarıma kavuştum. Bir çok aksesuar siparişi verdim, 1 haftadır Aydın sanayide ucuza bulduğum Highway Hawk bir egzosun (sanırım vt600 egzosu) uyarlaması yapılıyor neredeyse bitti. Gidon değiştirdim,alçakta kaldığı için riser yaptıracağım. Amerika'dan sakal ve sakal içi ızgara siparişi verdim. Çinden ön far fairing ve ayna bekliyorum. ebayday, wemoto ve Türkiye'den metal coat armor kabloları sipariş ettim. Motorun tek canımı sıkan yeri jant tellerinin paslanmış olmasıydı, onları da sildirip, kromlatacağım egzoslarla beraber.
Şimdiden çok masraf yaptım ama feda olsun. Burada ilk aldığımda bakımları yapıldı ama 42 bin km olan motorun şaft yağının değiştiğini sanmıyorum, onu da halletmem gerekiyor.
Koltuk derileri karbon görünümlü deri ile kaplanmış ama sis bar dayaması kaplatılmamış, onu da halletmem gerekiyor. Ayaklık vs daha çok iş var... Kapalı garaj müstakil olduğu için çok şanslıyım

Aydındaki ustaya lift de yaptırmayı planlıyorum
Hobi olarka yıllardır pasta cila ve boya koruma ile uğraşıyorum. Araç için gyeon kit sipariş ettim, rim, trim ne varsa girişeceğim.
Bende bilgilerim dahilinde başlığa katkıda bulunayım,
krom aksan severlere de britemax metal twins öneririm. Ek olarak meguiars filan hiç uğraşmayın deriler için ise gliptone leather cleaner ve conditioner-water proofer kullanın derim. MoTorun koruması için ise g-techniq, nanolex, gyeon gibi nano-ceramic coat ürünleri tavsiye ederim.
Draggy hocam bir fotoğrafta katlanır sürücü sırt dayamanızı gördüm forumda, memnun musunuz sürücü sırt dayaması kullanışlı mı acaba? Birde iridium buji ile ilgili yazdıklarınızı okumasaydım wemotodan onu da alacaktım