Arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve çok merak ettiğim bir konu var. Öncelikle 15.000TL civarına Chopper arıyorum ve sıfır / ikinci el birçok modeli incelemekten kafam çorba oldu. Ayrıca Ankara'da pek ikinci el motor yok, bu nedenle sıfır ararken 2006 model 2500km'de yani garajda yatan bir XVS 650 Drag Star buldum. Fiyatı yüksek olduğu için beni aşacak ancak daha önceki sayfalarda da yazıldığı gibi yatan motor riskli midir? Motoru göstermek istesek Ankara'da hangi ustayı tavsiye edersiniz?
bence yatan motor çok risklidir.. malesef ankara'da yasamıyorum umarım arkadaşlar yardımcı olur sana
İyi bir usta bulup göstersek düşük kilometre ve yüksek modeli ile kaçmayacak bir motor aslında, ama içinden sürpriz çıkmasından korkuyorum. Servis & usta tavsiyesi çok iyi olacak![]()
Motorda uzman değilim ancak hissiyatım 2600 km deki bir makinada yatsa dahi çok okzayon olmayacağı yönünde.Yada yakıştıramıyorumAradabir çalıştımışsa süper..KM leri düşük motorlara karşı engel olamadığım aşırı bir sempatim var.Gerçi aynı sempatim arabalar içinde geçerli..Eğer km yüksek ve sonrasında yatmış ise işte o hiç mantıklı değil.
Bugün ikinci el bir XVS650'ye bakmaya gittim, malesef yeni başlamak için hiç uygun olmadığını görür görmez anladım. Motora oturduğum an korkmaya başladım ve ağırlığı gerçekten alışık olmayan birisi için çok fazla, sanırım en iyisi GV250 gibi bir makine ile başlamak![]()
vitesli motosiklet kullandıysan eger korkma gazı verip gittiğin zaman agırlıgı kalmıyor
dragstar çok dengeli bir motosiklettir.gv 250 de ıyı motordur fakat zaman geçtikçe sıkılıp satıp büyütüceksin boş yere masraf yapma ugraşma