- Motosikleti
- D400
amazonda 3 tanesi 260 lira.çok pahalı meret. kağıt havluyu biraz ıslatıp koyarım vizöre. 3-5 dk bekletince ne sinek ne böcek kalır, tertemiz yapar.
bana kutu 1 sene yetiyo 40 tane va3r içinde
amazonda 3 tanesi 260 lira.çok pahalı meret. kağıt havluyu biraz ıslatıp koyarım vizöre. 3-5 dk bekletince ne sinek ne böcek kalır, tertemiz yapar.
Mümkün değil kullanmak, pişersin yazın. Ben İzmir'de yazın file montla bile pişiyorum, deriyi düşünemiyorum bile.Merhaba arkadaşlar, konudan biraz uzak ama size danışmak istediğim bir husus var;
4riders veya durt gibi markalardan ucuz yollu bir yazlık deri mont almak istiyorum. Hiç deri mont kullanmadım ve 1 tane bulunsun istiyorum, görüntü olarak da iyi duruyorlar.
Bu montlar Akdeniz'in yaz sıcağında kullanılabilir mi? Yoksa tamamen ölü bir yatırım mi olur. Deri kullanan arkadaşların görüş ve tavsiyelerini bekliyorum.
Hem kask, hem mont için sadece su. Böcük möcük kanını da dalinle temizliyorum. As kurusun. Devam. İç astarını da makinede yıkıyorum.
Kaskin iç pedlerini ılık su dalin ikilisi ile.
Bu yöntem vernikli siyah kaskımda beni çiziklerle baş başa bıraktı.bunun ilacı ıslak mendil.
öyle kirlendi hadi yıkayım vs ugrasamam![]()
sanırım bu yöntem en mantıklısıÜniversal çamur sıyırıcılardan alabilirsin yağmurda motosiklet kullanıyorsan. Her seferinde ekipmanı temizlemek eziyet olur.
Link
Bu sefer o takdığın uzun tur camı da pislenecekUzun tur camı taktıktan sonra ne böcük kaldı ne kan. Dünya varmış bea.
Cam temizlemek kolay. Mont temizlemek zor. Cam cam, mont deri.Bu sefer o takdığın uzun tur camı da pislenecek
Onlarca ince sinek ölüsü
Size kolay gelsin![]()
Bu yöntem vernikli siyah kaskımda beni çiziklerle baş başa bıraktı.