- Motosikleti
- D400
hiç öyle şeyler için telefonuma uygulama yükleyemem.
abi teknolojinin gerisinde kalma artık alo diyerek sipariş verme devri mi kaldı
hiç öyle şeyler için telefonuma uygulama yükleyemem.
Dışarıdan çok çok fazla yemek siparişi vermiyorum, zaten evden çıkıp 10dk yürüsem bir sürü çok güzel köfteci, çorbacı varken çok nadir, onda da yemeksepeti falan uygulamalarla uğraşacağıma dükkanı arar veririm siparişi.abi teknolojinin gerisinde kalma artık alo diyerek sipariş verme devri mi kaldı
Hazır konusu gelmişken kaliteli bel veya bacak çantası tavsiye eder misiniz? Uzun yol için.
Çanta yerine başka tavsiyen var mıdır? Sırt çantası yada depo üstü çanta gibi. Benim motor nc. Depo plastik. Ona göre tavsiye vermen lazım.kiloluysan () bulaşma. hiç rahat değil.
Çanta yerine başka tavsiyen var mıdır? Sırt çantası yada depo üstü çanta gibi. Benim motor nc. Depo plastik. Ona göre tavsiye vermen lazım.
+1 takipteyim. Bana da depo üstü bir çanta lazım, günlük kullanım için.Çanta yerine başka tavsiyen var mıdır? Sırt çantası yada depo üstü çanta gibi. Benim motor nc. Depo plastik. Ona göre tavsiye vermen lazım.
Çanta yerine başka tavsiyen var mıdır? Sırt çantası yada depo üstü çanta gibi. Benim motor nc. Depo plastik. Ona göre tavsiye vermen lazım.
Kaza sırasında yerde sürüklenirken o çantanın bir yerlere takıldığını gözünün önünde canlandır, belin kırılır bacağın kırılır, çok tehlikeli.Hazır konusu gelmişken kaliteli bel veya bacak çantası tavsiye eder misiniz? Uzun yol için.
givi'nin tanklock depo üstü çantası var bende, müthiş bir icat. Yalnız pahalı bir şeymiş, motorun eski sahibi alıp takmamış olsaymış kesinlikle paraya kıyıp almazdım ama şimdi alıştım, acayip kulanışlı bir şey, eskidi, iyice pörtleyince paraya kıyıp yenisini alıcam.+1 takipteyim. Bana da depo üstü bir çanta lazım, günlük kullanım için.
Negzel işte. Keşke bana da deseler. 60'dan 15'e düşmek hiç de fena olmazdı.Bana ergen dedi![]()
![]()
![]()
![]()
*Ayrıca bazı dallamaların sorunsal sallaması yetmezmiş gibi, hıyarın biri mabadından zorbalamak kelimesini uydurdu.
Oğlum, kızım, yeğenim, dayım, emmim, teyzem, dedem, nenem, ebem sizlere sesleniyorum. Türkçede böyle bir sözcük yok, böyle bir sözcük türetme biçimi yok. Zorba kelimesi farsça güç, kuvvet anlamındaki "zûr" kelimesinden türetilmiştir. Aslı "zûr+baz" dır. Güçlü, kuvvetli, güç uygulayan anlamındadır. Zamanla sonundaki "z" sesi düşmüştür.
Yapmayın etmeyin. Marifetmiş gibi böyle uyduruk sözcükleri kullananların ağzına kürekle, hık mık ederse tüfekle vurmak geliyor içimden.
Lütfen beni katil etmeyin laynnnnnnn!![]()
Bende artçı selesine bir çanta düşünüyodum geçenlerde Bodrum'dan Sakarya'ya dönerken üzerimde korumalı ceket , mont , çanta derken bazı hızların üstüne çıktığımda paraşüt etkisiyle motor beni aşırı derecede geri atıyordu 5 6 saatlik yoldan dönünce montun fermuarı boğazımı kesmiş elleyince garip bir acı veriyodu çok takıllcak bir şey değildi ama paraşüt etkisiyle beni yoldayken aşırı zorladı . Arka seleye çanta düşünürken 2 3 tane videoda arkada ki çantaların tutunamayıp uçtuğunu görünce de ondan vaz geçtim şuan koruma demirlerine takılan çantalardan almayı düşünüyorum.Konudan alakasız ama uzun yolda artçı yerine çanta bağlayan var mı acaba ? Topcase dışında sırta çanta takmak uzun yolda yorucu olabilir diye artçı yerine bi çanta koyayım diyorum ama riskli midir.
Ben %90 böyle geziyorum, çok da rahat oluyor. Lastikli kancalardan sarıyorum 3 tane, benden sağlam duruyor. Aerodinamik açıdan herhangi bir olumsuzluğunu hissetmedim 140 a kadar. Daha da basmadım zaten.Konudan alakasız ama uzun yolda artçı yerine çanta bağlayan var mı acaba ? Topcase dışında sırta çanta takmak uzun yolda yorucu olabilir diye artçı yerine bi çanta koyayım diyorum ama riskli midir.
Ahtapot file ya da lastikli kanca kullanacaksanız dikkat edin esneme tehlikesi var. Altlarına bir iki tur spanzet kullanarak bağlama yaparsanız daha sağlıklı olur.Konudan alakasız ama uzun yolda artçı yerine çanta bağlayan var mı acaba ? Topcase dışında sırta çanta takmak uzun yolda yorucu olabilir diye artçı yerine bi çanta koyayım diyorum ama riskli midir.
Konudan alakasız ama uzun yolda artçı yerine çanta bağlayan var mı acaba ? Topcase dışında sırta çanta takmak uzun yolda yorucu olabilir diye artçı yerine bi çanta koyayım diyorum ama riskli midir.