TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

antifirizi umarım önerilen renkte almışsındır birde farklı renkte ve özellikteki anfirizleri aman ha karıştırmayın radyatör tıkanır
Suyu tamamen boşaltıp, yenileyeceğim. Service manual'de yazan şu:

Recommended antifreeze
High-quality ethylene glycol
antifreeze containing corrosion
inhibitors for aluminum engines
Mixing ratio
1:1 (antifreeze:water)
Radiator capacity (including all
routes)
2.00 L (2.11 US qt) (1.76
Imp.qt)
Coolant reservoir capacity (up
to the maximum level mark)
0.25 L (0.26 US qt) (0.22
Imp.qt)

BP antifiriz'de de etilen glikol bulunmakta. Rengini bilmiyorum yeşil olan en kısa ömürlü fosfatlı olandır muhtemelen açıp bakmadım ;)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
bakım ıyıdır çagrı ıhmal etme makınan on numara

Suyu tamamen boşaltıp, yenileyeceğim. Service manual'de yazan şu:

Recommended antifreeze
High-quality ethylene glycol
antifreeze containing corrosion
inhibitors for aluminum engines
Mixing ratio
1:1 (antifreeze:water)
Radiator capacity (including all
routes)
2.00 L (2.11 US qt) (1.76
Imp.qt)
Coolant reservoir capacity (up
to the maximum level mark)
0.25 L (0.26 US qt) (0.22
Imp.qt)

BP antifiriz'de de etilen glikol bulunmakta. Rengini bilmiyorum yeşil olan en kısa ömürlü fosfatlı olandır muhtemelen açıp bakmadım ;)

5 yıl önce bp almıştım maviydi rengi kırmızı olmasında ornaganik olanlarda hortumlar contalar kırmızıya uyumlu değilse hepsinin canına okuyor:)

Murat hoş geldin hayırlı olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

antifirizi umarım önerilen renkte almışsındır birde farklı renkte ve özellikteki anfirizleri aman ha karıştırmayın radyatör tıkanır

Bir ilave de benden. Kullanacagin suyu agzi acik bir bidon icersinde 1-2 gun dinlendir. En azindan kloru gider. Direk musluk suyunu koyarsan klor da tortu yapiyor radyatorde.

arkadaşlar acil bir bilgiye ihtiyacım var bu cg 100 125 150 cc motorların sente no ları nedir kesin olarak bilen var mı? subap ayarı için?

Son düzenleme:
Öyle sabri abi havadaki nemi suya dönüştürdügü için, yağmur suyunuda alıp kaynatıp dinlendirince saf su oluyor :)

Selam arkadaşlar....
Kredi Yurtlar Kurumu KYK 'ya olan borcum için pazartesi günü vergi dairesinden ödeme emri geldi... ayrıca motosikletin taksitleri de yeni başladı ve kpss 'ye hazırlanan, çalışmayan birisi olarak şu an için ödemem mümkün gözükmüyor... o yüzden motosikletimi üzülerek satmak zorundayım... ilgilenen kişiler varsa mesaj atabilirler ya da ilandaki numaramdan arayabilirler... teşekkürler...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-ihtiyactan-dolayi-satilik-149021730/detay/

Son düzenleme:

sbr

Selam arkadaşlar....
Kredi Yurtlar Kurumu KYK 'ya olan borcum için pazartesi günü vergi dairesinden ödeme emri geldi... ayrıca motosikletin taksitleri de yeni başladı ve kpss 'ye hazırlanan, çalışmayan birisi olarak şu an için ödemem mümkün gözükmüyor... o yüzden motosikletimi üzülerek satmak zorundayım... ilgilenen kişiler varsa mesaj atabilirler ya da ilandaki numaramdan arayabilirler... teşekkürler...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-ihtiyactan-dolayi-satilik-149021730/detay/

istersen kyk borcun için yeniden yapılandırma talebinde bulunabilirsin. bilmiyorsan belirtmek istedim.

Kapasitesi 2litreymis burayi okumamistim.. Alistik araba tamirine :)

arabayada koyma radyatör kanalları içi iğnenin sivri ucu büyüklüğündedir o yüzden hemen tıkanır en iyisi saf su yaz kış uzun ömürlü araca uygun antifiriz:) malum antifiriz hem korozyonu önlüyor hemde yağma özelliğinden devirdaim pompası yağlanıyor :)fakat bizim aylak ustalar hala efendim antifiriz kışın konur diye konuşuyorlar:)

istersen kyk borcun için yeniden yapılandırma talebinde bulunabilirsin. bilmiyorsan belirtmek istedim.

sağol ustam biliyorum gittim görüştüm vergi dairesiyle... zaten faiz işlemiş 7900 TL borç yapılandırmaya girince tecil faizi de binecek dedi memur... motorun ödemesi de var zaten... askerden sonra nasıl olsa kışa kadar iş bulur öderim diye düşünüyodum sonra ıvır zıvır kpss derken olmadı işte... bu zamana kadar kendimi sıkıp 3000 TL falan ödeme yaptım ileride sıkıştırmasın diye ama farketmedi... keşke hiç ödeme yapmasaydım zamanında çünkü değişen bişey olmadı...

teşekkürler sağolun memnunmusunuz tvs lerden

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

bazı vatandaşlar diyo tvsnin parça sıkıntısı çok varmış kolay kolay bulamazsın diyorlar doğrumudur ???

teşekkürler sağolun memnunmusunuz tvs lerden

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

bazı vatandaşlar diyo tvsnin parça sıkıntısı çok varmış kolay kolay bulamazsın diyorlar doğrumudur ???

Hocam hayırlı olsun. 0-2000 arası zorlama rodajda gaza gelipte sakın zorlama 6 bini geçme sürekli vites değiştir castrol yağ koydur. Mümkünse iki kişi bile binme arada uzun yol yap...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar