gölete yakın sayılır altı yol diyorlar buraya. gelirsen tel no var sende ararsın
ortak motor yıkama he:... ne güzel..
selo benzini boşa harcama motora az az süzerek kat....
perşembe pazarı var oraya yakınmısıngölete yakın sayılır altı yol diyorlar buraya. gelirsen tel no var sende ararsın
inş.ramço sen gel yeterki..kuyu suyu bol hepimizin motoruna yeter
silicez ramço ıslak brakmayız bide arabanın cilası var garajda würt ondanda sıkarız biraz sonra tısıl tısıl gezeriz hihihihimerhaba yusuf hoşgeldin.bu istanbullular pek gezi mezi yapmıyo heveslenme boşuna ben nezamandır gözetliyorum kimseden gık çıkmıyo.bunları zorla gidip evden alıcaksın anca ozman gelirler belki.
silicez ramço ıslak brakmayız bide arabanın cilası var garajda würt ondanda sıkarız biraz sonra tısıl tısıl gezeriz hihihihimerhaba yusuf hoşgeldin.bu istanbullular pek gezi mezi yapmıyo heveslenme boşuna ben nezamandır gözetliyorum kimseden gık çıkmıyo.bunları zorla gidip evden alıcaksın anca ozman gelirler belki.
kanka bekle geliyom 1 saat sonra ordayım
ben bir kere dalgınlıklar iki kere ön frene asılınca arkası kalkmıştı ama denemedim bir dahabu apachenin arkasını nasıl kaldırıyorsunuz ön fren yaparak ben ön frene basınca motor kayıyor ? artık motora alıştım farklı artistlikler yapmalı bilen varsa tarif etsin![]()
bu apachenin arkasını nasıl kaldırıyorsunuz ön fren yaparak ben ön frene basınca motor kayıyor ? artık motora alıştım farklı artistlikler yapmalı bilen varsa tarif etsin![]()