TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dün diskimi değiştirdim şimdi güzel oldu.aldığım zenon farıda takmaktan vazgeçtim mtech marka kalite bi xenon alıp onu takıcam phlips marka orj ampülü. motoru satarsamda aksesuar gibi söküp alıcam yeni aldığım motora takarım.selocan çinli xenonumu sana hediye edebilirim eğer almadıysan. iyi bişey olsa kendi motoruna takardın deme haa. buda iş görür ama ben uzun vadede motordan motora taşıyabileceğim uzun ömürlü bişey takmayı tercih ettim.

benim mont bu kullanıyorum memnunum 3 katlı 4 mevsimlik şuan iki katını söktüm yazlık kullanıyorum bi incele istersen
http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-Montu-3-Katli_46599.html#0
su geçirmezlik özelliği var mıdır bunun çünkü benim düşündüğüm http://www.feyizoglu.com/3002-Volt-Motosiklet-Montu_47056.html#0bu üründe belirtmemişler ve de sırtta da koruma sanki yetersiz hatta yok gibi senin önerdiğin daha sağlam göründü şimdi görmemiştim onu zaten izmir-didim hemen hemen aynı yazları güzele benziyor - yönleri var mı ? memnun kalmışsın gerçi olsa yazardın :)

dün diskimi değiştirdim şimdi güzel oldu.aldığım zenon farıda takmaktan vazgeçtim mtech marka kalite bi xenon alıp onu takıcam phlips marka orj ampülü. motoru satarsamda aksesuar gibi söküp alıcam yeni aldığım motora takarım.selocan çinli xenonumu sana hediye edebilirim eğer almadıysan. iyi bişey olsa kendi motoruna takardın deme haa. buda iş görür ama ben uzun vadede motordan motora taşıyabileceğim uzun ömürlü bişey takmayı tercih ettim.

seloya ver ben takarıkm gelince.........

olabilir kanka neden olmasın :flower: :flower:

motorcuyuz kanka marka gelip geçici..selo sultanbeyli tarafına uğrarsan vereyim kiti.

özledim bizim moraları yaw...

sultanbeyliden pendik e gitmek için kullandığımız orman yoluna bayılıyorum.... selçuk ecza deposunda az çekmedim sultanbeylinin pisliğini.. şimdi yaya trafiğine açık olan yere tüneli yapmak için baya uzun kapalı kalmıştı orası... eczanelere ilaç taşımak zulum oluyordu..

motorcuyuz kanka marka gelip geçici..selo sultanbeyli tarafına uğrarsan vereyim kiti.

kanka s.beylinde nerde oturuyorsun uzundere,gölet tarafına yakınmısın?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------

ramço bugün depoyu söktüm kmople içindeki benzini boşalttım alttaki musluğu söktüm içinde uzun yuvarlak bir filtre çıktı onuda hava ile temizledim deponun içinede hava sıktım iyicene kuruyana kadar hava ile temizledim içi pırıl pırıl oldu şuan eski boşaltığım benzini koymıyacam çünkü içinde küçük küçük pislikler çıktı yeni benzin alıp deneyecem

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------

26082012810.th.jpg
[/URL][/IMG]

akşam misafir bekliyorum ama tam belli değil gelecekleri aslında gelmeseledi olabilirdi aslında

s.beylinde nerde oturuyosun

su geçirmezlik özelliği var mıdır bunun çünkü benim düşündüğüm http://www.feyizoglu.com/3002-Volt-Motosiklet-Montu_47056.html#0bu üründe belirtmemişler ve de sırtta da koruma sanki yetersiz hatta yok gibi senin önerdiğin daha sağlam göründü şimdi görmemiştim onu zaten izmir-didim hemen hemen aynı yazları güzele benziyor - yönleri var mı ? memnun kalmışsın gerçi olsa yazardın :)

Ben memnunum su gecirmez özelliği var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar