TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Günaydın arkadaşlar usame senin olayı iyi bi onlastik takıp dene ne oluyor görürsüno

hadi izmirliler bi toplanında belki bizimkilere nispet olur bizde toplanırız:p

Valla toplaşalımda resimleri koyarız forma :) en kötü ihtimal ademle ikimiz buluşucaz izmirli diger arkadaşlardan ses yok hafta sonuna kadar uyanırlarda bi kaç kişi daha buluruz inşallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Ramazan salı çarşamba 2:30 23:00 çalışıyorum görüşemicez sanırım :(

selam arkadaşlar. bir haftasnu, hatta bu haftasonu olabilir, günübirlik kerpe-kefken tarafına geçmeyi düşünüyorum.. istanbul ümraniyeden hareket edeceğim.. yol arkadaşı olmak isteyen varsa birlikte geçelim... toplam 300 km kadar yapıypr evimden gidiş dönüş..

Ver gazzzzz :) izmirli arkadaşlarım bAkın istanbul toplanıyor uyumayın izmir ve yakınındaki arkadaşlar bu pazar bizde buluşalım hayden gariiiiiiii........

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Tabi canım tuzladan bi yerlere kacariz şile olabilir deniz kum plaj karpuz kavun beyazpenir

İzmir Ben yarın Bursa'dan çıkıyorum Sarı Şimşek ile geze geze izmire gelicem. Bana uygun kalabilecek pansiyon falan önerilerinizi bekliyorum ayrıca görüşürüz inşallah.

İzmir Ben yarın Bursa'dan çıkıyorum Sarı Şimşek ile geze geze izmire gelicem. Bana uygun kalabilecek pansiyon falan önerilerinizi bekliyorum ayrıca görüşürüz inşallah.
Mehmet kazasız belasız.. Pansiyon ihtiyacım olmadı hiç İzmir'de :) o yüzden tanıdık falan yok. Ama bulursun biryer mutlaka koca İzmir nasılsa. Mesai saatleri işte olacağımdan görüşemeyiz. Ama akşam dersen ayarlarız. 18:30'da çıkıyorum işten. Pm ile ulaşabilirsin.

Mehmet kazasız belasız.. Pansiyon ihtiyacım olmadı hiç İzmir'de :) o yüzden tanıdık falan yok. Ama bulursun biryer mutlaka koca İzmir nasılsa. Mesai saatleri işte olacağımdan görüşemeyiz. Ama akşam dersen ayarlarız. 18:30'da çıkıyorum işten. Pm ile ulaşabilirsin.

Eyvallah teşekkürler. Yarın sabah 9 gibi çıkıcam Bursada servise uğrayıp eksikleri aldıktan sonra çıkıcam 10 u bulur heralde.
Bursa Balıkesir Edremit Burhaniye Ayvalık Dikili Aliağa Foça İzmir şeklinde Rotam. Ulaşmak isteyenler 0535 679 99 77

evet arkadaşlar nevar neyok? dün akşam selocan geldi xenonu teslim ettim saolsun tatlı getirmiş bana:) ramçonun eski selonun yeni motoruna bindim kontrol ettim motorda elektrik problemi var ama nerden kaynaklanıyo bulamadık kurcalamak lazım motor giderken bariz elektrik kesiyor elektriği kesip motoru stop ettiren şu kırmızı düğme varya sanki o devreye giriyomuş gibi.. bu arada selo bana bazen farlarım açıkken o düğmeyi kapatıyorum motor stop etmiyor elektriği kesmiyor ama far kapalıysa düğme çalışıyor dedi denedik evet öyle bişey var.acaba diyoruz bu düğmeyle alakalı bi elektrik kesikliğimi meydana geliyor motor giderken.... onun dışında motorunu süper açmış ramço.benimkinden iyi devirleniyo hatta 8binden 2saniyede 10bin devire çıkıyo acaba balatamı kaçırıyor dedim azıcık var gibi devir aniden çıkıyo saatde ama sürat o şekilde değil..sonradan hızlanıyor..hava ayarı falan güzel ayarlanmış elektrik kesmese benimkinden iyi kaçıyo.. sonrada çay bahçesine gittik bir sohbet bir muhabbet saat gece 12 olmuş eve döndük..

erol usta inş pazar günü sendeyiz ozaman.. ardanda biyerlere kaçarız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar