fiyatı bilmem ama tarihine bak derimLastik alicam servis on arka prelliye montaj dahil 200 dedi... ne dersiniz?
fiyatı bilmem ama tarihine bak derimLastik alicam servis on arka prelliye montaj dahil 200 dedi... ne dersiniz?
fiyatı bilmem ama tarihine bak derim
Olabilir, haberleşelim :wiinkk: :thumright :bounce:Haftaya pazar izinliyim arkadaşlar buluşmak görüşmek isteyen izmir ve civarı arkadaslar bi toplaşma düzenleyelim....
Olabilir, haberleşelim :wiinkk: :thumright :bounce:
tamam hafta içi haberleşiriz izmirden sesimizi duyan diğer arkadaşlar sizleride bekleriz![]()
bu arada günaydın cümnetten...........
hadi izmirliler bi toplanında belki bizimkilere nispet olur bizde toplanırız![]()
Mehmet kazasız belasız.. Pansiyon ihtiyacım olmadı hiç İzmir'deİzmir Ben yarın Bursa'dan çıkıyorum Sarı Şimşek ile geze geze izmire gelicem. Bana uygun kalabilecek pansiyon falan önerilerinizi bekliyorum ayrıca görüşürüz inşallah.
arkadaşlar şuan izmir deyim.
Mehmet kazasız belasız.. Pansiyon ihtiyacım olmadı hiç İzmir'deo yüzden tanıdık falan yok. Ama bulursun biryer mutlaka koca İzmir nasılsa. Mesai saatleri işte olacağımdan görüşemeyiz. Ama akşam dersen ayarlarız. 18:30'da çıkıyorum işten. Pm ile ulaşabilirsin.