TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Haftaya pazar izinliyim arkadaşlar buluşmak görüşmek isteyen izmir ve civarı arkadaslar bi toplaşma düzenleyelim....

ortak motor yıkama he:... ne güzel..

selo benzini boşa harcama motora az az süzerek kat....

o benzini kullanmayacağım ağaç kesme testeresi var ona kullanırım motora yeni benzin alıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

gölete yakın sayılır altı yol diyorlar buraya. gelirsen tel no var sende ararsın
perşembe pazarı var oraya yakınmısın

çarşamba pazarına yakınım daha merkeze doğru kalıyorum senin dediğin yerden.ramçonun dediği gibi açık adresi yazdırtma bana sen gel s.beylideyim de yeter ben seni bulurum

merhaba arkadaşlar. ben yusuf. 3 aydir apachi kullanıyorum. 2011 model.. 4000 kmyi devirdik.

ıstanbul umraniye deyim. dudullu tarafında... etkinliklere vs katılmayı isterim. artık buradayım :)

silicez ramço ıslak brakmayız bide arabanın cilası var garajda würt ondanda sıkarız biraz sonra tısıl tısıl gezeriz hihihihi:) merhaba yusuf hoşgeldin.bu istanbullular pek gezi mezi yapmıyo heveslenme boşuna ben nezamandır gözetliyorum kimseden gık çıkmıyo.bunları zorla gidip evden alıcaksın anca ozman gelirler belki.

celikatli olanlara bereket diyelim. soyle bi baktım da duzenlı bir apachi kullanıcıları buluşması falan yapılmamış hiç. ıstanbullu beyler!! :)

silicez ramço ıslak brakmayız bide arabanın cilası var garajda würt ondanda sıkarız biraz sonra tısıl tısıl gezeriz hihihihi:) merhaba yusuf hoşgeldin.bu istanbullular pek gezi mezi yapmıyo heveslenme boşuna ben nezamandır gözetliyorum kimseden gık çıkmıyo.bunları zorla gidip evden alıcaksın anca ozman gelirler belki.

o zaman sorun yok..................

kanka bekle geliyom 1 saat sonra ordayım

bu apachenin arkasını nasıl kaldırıyorsunuz ön fren yaparak ben ön frene basınca motor kayıyor ? artık motora alıştım farklı artistlikler yapmalı bilen varsa tarif etsin :D

bu apachenin arkasını nasıl kaldırıyorsunuz ön fren yaparak ben ön frene basınca motor kayıyor ? artık motora alıştım farklı artistlikler yapmalı bilen varsa tarif etsin :D
ben bir kere dalgınlıklar iki kere ön frene asılınca arkası kalkmıştı ama denemedim bir daha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar