TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sinyalleri detaylı anlatırmısın direk montaj yapılıyormu yoksa kesip biçme işlemi falan oluyor mu benimde durduğumda köpeğimin üzerime atlaması yüzünden sol tarafa düşürdüm sinyal gitti

evet direk monte ediliyor kesme biçme yapmana gerek yok. ön kafa granajını açıyorsun sinyali tutan civatalar ve sinyallerin takılı oldugu jaklar belli zaten jaklardan cıkarıp kafa granajına bağlı oldugu somunlarıda sökünce orjinal sinyaller çıkıyor. ön sinyalleri takarken dikkat etmen gereken led sinyalleri takmadan önce sinyalin üzerine fazladan bir somun tak (orjinal sinyalden cıkan somunları üstüne geçiri ver ben öyle yaptım)ondan sonra yerine oturt arkadan somunu sık yoksa led sinyaller kafa granajının içine gömülüp kayboluyor o yuzden onune birer somun koyarsan kafa granajından dısarda kalıyor arka sinyalleride çamurlugun içinden somunlarını sök çek yerinden çıkart ondan sonra koltugu çıkart arka selenin oralarda yine jaklar var hangileri sinyallere ait bul (burda tavsiyem sinyalleri tek tek sök ledi tak sonra diger sinyali degiştir ki sag sol sinyal jaklarını karıştırmayasın ) sök orjinal sinyali cıkart led sinyali yerine oturt arkadan somununu sık sonra kablosunu tak diğerinide aynı şekil bukadar. biraz karışık oldu galiba ama inşallah yardımcı olabilmişimdir?? :D

yok güzel anlatmışsın internetten mi aldın yoksa parçacıdan mı:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------

pirelli sport demon değil mi

ayak basamaklarıda güzel, topuzlarda güzel olmuş, arka çanta aparatı olmamış, ekstra aydınlatma ledlerde bozmuş
egzos super olmuş lastikte iyi

selam millet iyisinizdir umarım
hava filtresi hiç değişmedi motorda yaklaşık 7500km de daha gider mi acaba

TVS Apache rakiplerine nazaran nasıl yakıt tükemiti? YBR olsun CBR 125 olsun onlara göre fazla mı yakıyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar