selamün aleyküm arkadaşlar dün motorun 650 kmde ilk bakımını yaptırdım subaplardan çok boşluk vardı onu ayarlattım ama yine ses geliyordu o kadar olur falan dediler. hava ayarı yapın dedin bes para etmez yaptı butun civata somunlarını sıkın dedim yok gevsemez bunun civataları falan dediler ve yağ ve filtre değişimine 45 lira verdim çıktım hiç içime sinmedi kendi motorcuma götürdüm sabah getir motor soğukken bakalım dedi sabah verdim adam yapmış herşeyini ve subap ayarını yapmış bunu eksoz subabını çok sıkmışlar emmeyide tam tersi çok gevsek bırakmışlar nasıl bi servis o dedi eksoz subabı yanabilirmiş dedi sonra motoru alıp oto yola çıktım biraz yüklendim 80 km hızda devir 7000 8000 arası motordan zarıltı geliyordu ustaya birdaha götürdüm senin motor kaç binde daha açılmamış basma sarabilir dedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
bide lastik olarak michelmi metzeler mi dedim boşuna onlara o kadar para verme IRC nin kış lastiği var onu tavsiye ederim yeni çıkmış bi kaç kişiye taktık süper yol tutuyor dedi
izmir merkezdeki yetkili servis yani özgül motor pardon bide isim değiştirdiler şimdiki adıyla motomot 5 para etmez garanti bakımlarını mecbur yaptırıyorum ama garanti bitince bırak servise götürmeyi önünden geçmem