TVS Apache rakiplerine nazaran nasıl yakıt tükemiti? YBR olsun CBR 125 olsun onlara göre fazla mı yakıyor ?
şu an açık ara fark la hepsinden üstün.. 10 krş şuan yakıtı...
TVS Apache rakiplerine nazaran nasıl yakıt tükemiti? YBR olsun CBR 125 olsun onlara göre fazla mı yakıyor ?
Hırpalanmamış bi ybr Apache'den az yakar.(cc farkı) Benim makine daha 12 krş görmedi ama ben 12 krş varsayıyorum. Geçenlerde cbf ile gezi yapmış birisi, nette okudum fotolar falan da eklemiş. 18 krş yakmış km'de iyi diye seviniyorduTVS Apache rakiplerine nazaran nasıl yakıt tükemiti? YBR olsun CBR 125 olsun onlara göre fazla mı yakıyor ?
eyw arastırıyorum smdimotomaxa bakabilirsin bende masterlockun var iki tane 2 cm ileri yada geri oynamıyor
Relaxis geçmiş olsun hocam [/QUOTE' Alıntı:cok sagol
hele şükür teslim aldım apache'mi çok sevindirik oldum kuşadası'ndan didim'e getirdim 78km bir ara yanlışlık olmuş 117 ye kaçıvermiş ibre ne ara oldu anlamadım hemen düştüm 70eamma keyifliymiş bu motor beaa
)
teşekkür ederim ama hiç kıpraşım hissetmedim beaa yok öle bişii) akşama atarım fotoları
![]()
hele şükür teslim aldım apache'mi çok sevindirik oldum kuşadası'ndan didim'e getirdim 78km bir ara yanlışlık olmuş 117 ye kaçıvermiş ibre ne ara oldu anlamadım hemen düştüm 70eamma keyifliymiş bu motor beaa
)
Çok vermişsin ben 20 tl verdim ilk bakıma lastik olarakta Michael'ın var bende 200e aldım irc Winter gripte 170iselamün aleyküm arkadaşlar dün motorun 650 kmde ilk bakımını yaptırdım subaplardan çok boşluk vardı onu ayarlattım ama yine ses geliyordu o kadar olur falan dediler. hava ayarı yapın dedin bes para etmez yaptı butun civata somunlarını sıkın dedim yok gevsemez bunun civataları falan dediler ve yağ ve filtre değişimine 45 lira verdim çıktım hiç içime sinmedi kendi motorcuma götürdüm sabah getir motor soğukken bakalım dedi sabah verdim adam yapmış herşeyini ve subap ayarını yapmış bunu eksoz subabını çok sıkmışlar emmeyide tam tersi çok gevsek bırakmışlar nasıl bi servis o dedi eksoz subabı yanabilirmiş dedi sonra motoru alıp oto yola çıktım biraz yüklendim 80 km hızda devir 7000 8000 arası motordan zarıltı geliyordu ustaya birdaha götürdüm senin motor kaç binde daha açılmamış basma sarabilir dedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
bide lastik olarak michelmi metzeler mi dedim boşuna onlara o kadar para verme IRC nin kış lastiği var onu tavsiye ederim yeni çıkmış bi kaç kişiye taktık süper yol tutuyor dedi
)