::152::TÜM MT.AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLAR,2012'NİN HUZUR,SAĞLIK,MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİM.::152::
O değilde, Apache'sine beyaz far takan oldu mu arkadaşlar? Sonuçlar nasıl?
Apache'ler H2 falan mı kullanıyor ampul modeli olarak?
bende xneon var gayet memnunumO değilde, Apache'sine beyaz far takan oldu mu arkadaşlar? Sonuçlar nasıl?
Apache'ler H2 falan mı kullanıyor ampul modeli olarak?
imperiaer, xenon farı nezamandan beri kullanıyorsun herhangi bi sorun yaşadınmı belli kural falan uyguluyormusun işte sadece akşamları açmak gibi. farın fiyatıda bildiğim kadarıyla 15 tl galiba.bende xneon var gayet memnunum)
bu arada benım arka sag sınyal catlamıs su alıo ıcıne fıyatı ne kadar sag arka sınyal tek olarak satılıomu yoksa ıkı sı takımmı satılıo)
bu arada benım arka sag sınyal catlamıs su alıo ıcıne fıyatı ne kadar sag arka sınyal tek olarak satılıomu yoksa ıkı sı takımmı satılıo)
6 aydan berı takılı xneon var gunduzlerı yakmıyorum sadece parkları ve gunduz farı takdırdım farın altına onları acıyorum ama acsanda sıkıntı olmaz tek uyguladım kural gece olsun gunduz olsun xneon farı 120 dk dan fazla yakmıyorum yane her 120 dkda bı 15 20 dk dınlendırmek gerekıo xneonu soguması ıcın bana baglantıyı yapan elektırıkcım oyle dedı benım ıcın sorun olmuo xneon olmasa dahi ben motorla gezıntıye cıktıgımda ıkı saatte bır cay sıgara molası verırım ztn o yuzden bende pek bı sorun olmuyorarkadaşlar size bi link vereyim daha önce izlemediyseniz çok güleceğinizi düşünüyorum aynı zamanda gaziantebin motorlarla nekadar iç içe olduğunun göstergesidir diye düşünüyorum. http://www.youtube.com/watch?v=zsJMI13oxRo&feature=related
---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:35 ----------
imperiaer, xenon farı nezamandan beri kullanıyorsun herhangi bi sorun yaşadınmı belli kural falan uyguluyormusun işte sadece akşamları açmak gibi. farın fiyatıda bildiğim kadarıyla 15 tl galiba.
tek satılıyor,20 tl.
bora abi geçenlerde (2 ay falan) burda bi mağazada aksesuar falan incelerken görmüştüm 15 tl diye demekki ya zam gelmiş yada yan sanayi falan olabilir.tek satılıyor,20 tl.
bora abi geçenlerde (2 ay falan) burda bi mağazada aksesuar falan incelerken görmüştüm 15 tl diye demekki ya zam gelmiş yada yan sanayi falan olabilir.