TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

agalar Türkiye me 160 lıklar gelmedi ki kasası ne olursa olsun 150 lik geldi. yanlız ortalıkta dolaşan duyumlara göre 200 lük modeller üretiliyormuş. abs de varmış türkiyeye de gelecekmiş.

zaten hepsinin kasası aynı değilmi yahu 150 160 180 :) Türkiye de sadece 150 lilik var işte.

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar.sanayi bakanlığımız,üretildiği ülkedeki tarihi baz aldığı için ve şuanda hindistanda belki daha yeni yeni 2012 ler üretilmeye başlandığı için,piyasadakiler hala 2011,kandırılmayın.
aynalar serviste mevcut.sanırım 17-20 tl.
bu yılın sonuna doğru 200 cc.lerin geleceğini tvs cilerin ağzından duydum.20 hp.,enjeksiyonlu,ön-arka disk fren,açılıp kapanabilen ABS bile varmış ve fiyatının tahminen 5500-6000 tl.olması düşünülüyormuş.duyduğum bu.

Herkese Merhaba;

6 aydır Mondial 150 zc kullanıyorum,yaza doğru vitesliye geçmeyi düşünüyorum.Cbf,Ybryi araştırırken Apachenin özellikle 2011 modelini gördükten sonra fikrim değişti,bu topiği de baştan itibaren okumaya başladım. Pek olumsuz bi yorum denk gelmedi şimdiye dek. Hakkaten 150 cc kategorisinde albenisiyle, farklı,özellikle daha güçlü olması dikkatımı cekti. Şu an için alamayacak olsam da imkanlar elverir elvermez almayı kafama koydum kısmetse.. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..
Mondial'den sonra Apache'ye geçmek.. :) Ybr'den Ninja'ya geçmek gibi gelir sana :bounce:

Selam arkadaşım o koku silindir üst kapağındaki sıvı contanın kokusu dikkatli incelersen silindir kapağında gres yağına benzer sıvı conta var motor ısınınca o conta koku yapıyor endişelenicek bişey yok yani zamanla o koku kalmıyor

teşekkür ettim cazador yahu bi insan motorundan bu kdr mu memnun olur :) nazar deydircez vallahi...

Es selamunaleyküm 5 gün çnce tvs 150 rtr siyah sahibi oldum ikinci el 5ooo km de ancak aldıkdan iki gün sonra servis lambası yandı ve nasıl söner bilemiyorum yardımcı olacak biri var ise lütfen yazsın ha bu arada motorun tüm bakımları yapılmıştır(yagı, akü suyu, firenler, yag filitresi v.s.)

Es selamunaleyküm 5 gün çnce tvs 150 rtr siyah sahibi oldum ikinci el 5ooo km de ancak aldıkdan iki gün sonra servis lambası yandı ve nasıl söner bilemiyorum yardımcı olacak biri var ise lütfen yazsın ha bu arada motorun tüm bakımları yapılmıştır(yagı, akü suyu, firenler, yag filitresi v.s.)
gostergede ıkı dugme vardır kontagı ac o lamba yanıp sonene kadar bekle 10 kere yanar soner ztn daha sonra gosterge oddo kısmındayken usttekı dugmeye 10 sanıye basılı tut daha sonra alttakı dugmeye 10 sanıye basılı tut son olarakta ıkı dugmeye aynı anda 10 sanıye basılı tut sonra arıza lambası yanıp sonecek tır bu resetlendı anlamına gelır kontagı ac kapa sondugunu goruceksın:)kolay gelsın hade ın asagı resetle hemen:D hayırlı ugurlu olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar