ibrahimtoprk kardeşim,öncelikle siz genç nesilin,en ufak bir sorunda,oturup neden olduğunu düşünüp,sorup,araştırmadan hemen BENZİN DÖKÜP YAKMAK fikri aklınıza geliyor.
şimdi uzun süredir motora binmemişsin,doğal olarak motorun bekleme süresinde mevcut olan benzinde uçmuştur.sen benzin aldığında,boş olan borular benzinle dolacak ki,karbüratör,motora benzin gönderebilsin.
2.si apachelerin genel özelliğidir zaten geç ısınması.benim motorda da sabahları soğukken aynısı oluyor.ilk çalıştırmada jigle desteğiyle çalıştırıyorum ve jigleyi kapattıktan sonra,montumu,eldivenimi ve kaskımı takıncaya kadar biraz ısınıyor ama yine de tam olarak değil,çünkü hareket etmek istediğimde yine sanki boğuluyomuş gibi oluyor ve jigleyi hafif açtığımda düzeliyor ve zıplıyor.bu kadaaaar.