bugün noter satışını halledip İstanbul'dan motoru aldım, 2009 model 2008 sonunda trafiğe çıkmış siyah bir rtr 150, uzun süreli düşünmediğim için sıfırını almaktansa mantıklı bir tercih yaptığımı düşünüyorum. darısı hayalini kuranlara inşallah.
vitesli makina ile çok fazla tecrübem olmamasına rağmen taksimden yola çıktım, beşiktaş, 1.köprü, üsküdar emniyet, sonrasında da izmit merkez ve oradan Gölcük'e devam, toplamda 130 km civarı yol yaptım, havanın güzel olması ve el-diz siperlikleri sayesinde yol kolay geçti sayılır.
red thunder, MrSharp arkadaşlar, dikkatimi çeken 3'ümüzün de aynı makina ve aynı kan grubu bilgileri, AB Rh+ ve Rtr150 arasında kan mı çekiyor nedir? :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
kesinlikle haklısın, motosikleti alana kadar maks sürat olsun şu olsun bu olsun derken yüksek süratlar için 150cc sınıfının hiç de uygun olmadığını forumda 10'larca kez okumama rağmen ancak yaşayarak anlayabildim. standart hâli gayet güzel, daha yüksek sürat istiyorsan 250cc'ye geçmek, ego istiyorsan 600cc ve üzerine çıkmak lazım :cat: