karbüratörlü getireceklerini öğrenince büyük hayal kırıklığı oldu benim için, yine de buna rağmen alternatif yok kanımca, sebepleri:
- cbf150 11.3 Ps gücünde, tvs 14 Ps getirecekse yaklaşık %24'lük bir güç farkı var
- görüştüğüm satış temsilcisi ön-arka dişler ile oynanıp son süratin arttırılabileceğini ve bunun garantiden düşmeden yapılabileceğini söyledi, önemli bir avantaj
- piyasada adamakıllı alınabilecek 250cc makina yokken ve 150cc zayıf kalıyorken yukarda saydıklarım ile son süratteki avantaj 150cc-250cc arası farkı önemli ölçüde kapatır (sadece son sürat-hızlanma değil kastettiğim)
bunlar neden önemli derseniz uzun yolda 70 ortalama ile gidilmez, en azından ortalama 100 ile gidecek bir makina gerekli benim için,. 2.el'e güvenemeyip cbf250'den uzak duruyorsanız sıfır km Mondial 250cc almak ya da Hyo'ya binmek içinize sinmiyorsa cbf ve ybr saf dışı kalıyor.
Gerisine bakınca karaislam kardeşin yaptığı yorumları %100 destekliyorum, satış zor, kalitesi az daha düşük parça sıkıntı vs vs vs ama sürüş ve yol yapabilirlik öncelik diyorsanız apache tek alternatif gibi.