Türkiye'nin ilk hardtail projesi

Elinize sağlık, yaptıklarınızı görünce ümitleniyorum, işallah bir sorun olmadan yolunuza devam edersiniz kolay gelsin .

bobber cycle;

en kısa zamanda tekrar ziyaretine geleceğim... son durumu çok merak ediyorum...
kolay gelsin.

Hocam ellerinize sağlık. Tek kelimeyle harikasınız... Bende sonucu görmek için diğer arkadaşlarla birlikte merakla bekliyorum... Başarılı çalışmalarınızın devamı dilegiyle...

bobber cycle;

en kısa zamanda tekrar ziyaretine geleceğim... son durumu çok merak ediyorum...
kolay gelsin.
Ayberkcm gel tabi beklerim ya kahve hep sıcak hehe

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 ----------

Hocam ellerinize sağlık. Tek kelimeyle harikasınız... Bende sonucu görmek için diğer arkadaşlarla birlikte merakla bekliyorum... Başarılı çalışmalarınızın devamı dilegiyle...
teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 ----------

hazır almaktansa malzemeyı alıp teker yapmıssın,tebrıkler

teşekkürler greyhorse

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------

Arkadaşlar selamlar,
akü için bir platform yapmak istedim ve en hafif malzemeyi kullanmak gerekiyordu tabiki en doğru seçim uzun ömürlü olması açısından aluminyum du
45 derece açı ile kenarları keserek akünün boyuna göre ayarlayıp alt yüzüne taş ile kaynak ağızı açıp kaynattım ve kaynak yapılan yüzeyi zımpara makinası ile düzelttim
2 farklı ölçüde yaptım sanırım resimde gördüğünüz üzere kalın malzemeden olanı daha iyi olacak mat eloksal kaplama ile sanırım nefis bir sonuç olacak
21eszeg.jpg

oi8z7p.jpg

qna49c.jpg

24w69gn.jpg

herkeze iyi günler

Diyecek söz bulamıyorum inanın cok heyecan verici hayırlı olsun şimdiden.Yeriniz mecidiye köy polis karakolunun az üstündeki o goca binaların dibindeki motosikletcimi cok merak ettim.bu tarz yapılan motorlar görmüştüm orada.

Diyecek söz bulamıyorum inanın cok heyecan verici hayırlı olsun şimdiden.Yeriniz mecidiye köy polis karakolunun az üstündeki o goca binaların dibindeki motosikletcimi cok merak ettim.bu tarz yapılan motorlar görmüştüm orada.

Eski adıyla TT custom Choppers yeni adıyla Harley Davidson Bosphorus 'dan bahsediyorsun ama gördüğüm kadarıyla orası değiil :)

harley davidson bosphorus mu olmuş, custom' cılar.
Değişik olmuş :)

selamlar,
benim atölyem Kartal da her zaman beklerim buyrun
teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 ----------

selamlar,
dün chain tensioner ı şaseye kaynattım hemen paylaşmak istiyorum,
35iyv6s.jpg

2i6p205.jpg

2nb90ra.jpg

2el9w76.jpg

herkeze iyi akşamlar

Ne soylenebilir ki, tüm proje için; ellerinize sağlık. Hevesli olup, hangi yolu izleyeceklerini bilmeyenler için rehber niteliğinde paylaşımlarınız.

Sabırlı ve özenli çalışma sonucu ortaya çıkan eser, bence seri

üretime geçmen gerekiyor.

Usta helal olsun valla.

Yapan yapıyor yaw.Sizin gibi abilerimin yanımda kendimi çok beceriksiz ve cahil hissediyorum.Daha bir çamurluk bile değiştiremedim.İnşallah zamanla bizde esinlene esinlene yapacaz bişeyler :)

Kolay gelsin.

Beğeni konusunda yapılan yorumlara ekleyecek bişeyim yok da ben bu chain tensioner olayını kavrayamadım :silent:

Usta helal olsun valla.

Yapan yapıyor yaw.Sizin gibi abilerimin yanımda kendimi çok beceriksiz ve cahil hissediyorum.Daha bir çamurluk bile değiştiremedim.İnşallah zamanla bizde esinlene esinlene yapacaz bişeyler :)

Kolay gelsin.
teşekkürler Hakan,
ihtiyacın olduğu zaman mecburen sökeceksin sonrada alışırsın başlarsın dağıtmaya
kolay ya bişi yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

Beğeni konusunda yapılan yorumlara ekleyecek bişeyim yok da ben bu chain tensioner olayını kavrayamadım :silent:

selamlar kankavi,

zincir gergisi o sadece zincir sallanmasın diye kullanıyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar