guzel gorunuyor, 21" cantla on takimin orantisi cok guzel
saglam birsey ortaya cikacak![]()
Sanki yerde ayak vazifesi gören kısmı çok uzun olmuş gibi. Kapalı haldeyken sağa sola takılıp sorun çıkarmıyo mu:silent:
Bir şey sorucağım, daha önce yazdıysanız kusura bakmayın. Depo üstündeki hortumun görevi nedir?
Bir şey sorucağım, daha önce yazdıysanız kusura bakmayın. Depo üstündeki hortumun görevi nedir?
enzin hortumutebrıkler.miss :mrgreen:
hardtail kit'i alırken gumrukte zorluk yasadınızmı?bende getırtmeyı dusunuyorum,bırde sıteye baktım demonte olarakta satılıyor.karar veremedım.
depodaki benzin miktarını görmeye yarıyor.guzel yontem .:cat:
o hortum dayanıklımı nede olsa benzin! tehlikeli
asagıya koysaydın daha saglıklı olurdu gıbıme gelıyor

anladım dedıgınız gıbı saglam malzeme kalıtelı ıscılık onemlı tabı.hardtaıl konusundada ulkeye gırıs yapıpta gıtmesı koyar adama.iyibey.com adlı bir site var orayı takıp edıyorum sorun yasıyanların sayısı azımsanmayacak kadar cok.ithalat iznimi dersin yok zart zurt vergisir: o yuzden size sormak istedim
önemli olan ölcüler sanırım.hazır cunku cuk diye oturuyor yerine :mrgreen:
ben amortisör baglantılarının oldugu yere demır cubuklar taktım tabikide cok kullanıslı degıl.memnun degılım kokten cozmek ıstıyorum
![]()
ohguzelmis harley, hardtail takmak dogru yol, boylelikle ruhsatdada sorun olmuyor
Merhabalar , gerçekten çok güzel bir çalışma ve paylaşım yapılan veya yapılacaklara tam puan , teşekkürler takipteyiz selamlar
guzel olmus, saglam bir yay bul ona simdi
bir sure sonra eriyor ve kuculuyor tekerlek, o zaman degistiriyorsun, kendin yapman daha iyi olmus o yuzden.