ellerinize sağlık, istanbulda atölyenize uğramak isterim,
gerçekten çok güzel oluyor, tam benim istediğim tarzda bir motosiklet olucak,
birşey soracağım amerikadan getirttiğiniz parçalar gümrükte sıkıntı yaratmadı mı acaba?
kolay gelsin.
selam,
yurt dışından getirttiğin her şey sıkıntı burda gümrükden mal çekmek deveye hendek atlatmak
bu işin en kolayı ya parçalarınızı tek tek getirteceksiniz
yada kendiniz gidip toplayıp valize doldurup getireceksin herparçadan 1 adet olursa sıkıntı çıkmaz ama dediğim gibi burası tr bellide olmaz
ben parçalarımı elden getirtiyorum angel spears alıyor parçalarımı ki onun bilgisi ve kanalları tartışılmaz hepsini bir yerde biriktiriyorum ve biri muhakkak geliyor zaten buraya getiriyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------
Süper işçilik, eline sağlık. Kafama takılan tek soru işareti şasinin ön kısmıyla, yeni getirttiğin arka kısmının birleşme noktası. O kaynak yükü taşır mı diye düşündürdü beni. Allah korusun bir sakatlık çıkarmasın yolda. O şasi bu motoru modifiye etmek için özel mi imal edilmiş yoksa sen mi ayarladın ?
Böyle düşündüğüm için de darılma aynı şeyleri Orange County Choppers motorları için de düşünürüm ben, yapım böyle
sevgili seko,
getirttiğim hardtail (arka şase) tc bross firması tarafından xs 650 için imal edilmiştir
bu firma şu anda ayda 60 adet bu şaseden satıyor ve güvenilir,birde şu var dünya üzerinde metalleri birleştirmenin 3 yolu var güvenilirlik sırasıda şudur
1 mümkünse kesinlikle puntalama,2eğer puntalanamıyosa cıvata ile 3 son seçenek kaynak
dolayısı ile bu motorda kaynak yapmak gerekiyor ve ek yerlerinin içinde metal parçalar var kırılmaz güvenilirdir
şu bilgiyide vermek isterim mesela triumph larda arka şase cıvata ile birleştirilmiştir bir gün triumph sahibi olmak isterim
umarım aydınlatabilmişimdir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 ----------
Tebrik etmekten başka birşey denmıyor

Amerikada görüyoruz heriflerde para var birsürü tv programları vs yapıyorlar Örn: American Chopper. '' vereceksin bizim türklere parayı bak neler cıkarıyor ortaya.Ee Ne demişler 1 türk dünyaya bedel.
teşekkür ederim
adamların yaşam standartları yüksek ve ülkeleri zengin ve en önemlisi bu tip işler için yada hangi iş olursa olsun engelleme kısıtlama yok
yok muayeneden geçmemek,yok şase numarası, yok motor numarası kimsenin bunlarla ilgilendiği yok (devlet)
emisyonun iyi ise devam ediyosun
insanlar enerjilerini bir yerlere aktarabiliyor malesef burda yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 ----------
plaka sanki ilk yerinde daha şık duruyordu...
sevgili ayberk
fikrine saygı duyuyorum fakat plakayı ordan kaldırmamın sebebi arka
lastik jant drum dişli zincir kombinasyonundaki güzelliği kapatıyordu bence ondan değiştirdim yerini