devam edelim,
arka aksı ve jantı ortalamak için gereken spacer ları yapıp zincirin yerini ayarladım ve bunlarıeski jant ile yapmakzorunda kaldım zira yanlış sipariş ettiğim spoke (tel) lar yüzünden yeni aluminyum jantı toplayamadık ve malesef bu yanlış sipariş yüzünden uzunca bir süre çalışamadım ve sonunda özel sipariş ile yaptırdım
carb için aldığım borozanları monte etmek için tornada alu malzemeden sport yaptırdım iç kısmı dişli olarak
ön jantı bağladıktan sonra ön takımı scotch brite finish yapmaya çalıştım aslında fenada olmadı ve daha sonra daha smooth bigörüntü için
normalde 2 fren diski ve ön çamurluk kullanılan ön takımı traş etmeye karar verdim ve çamurluk sportlarını ve sol taraftaki fren calliper sportlarını kestim
ve tornada kalan kısımları düzelttirdim arkasından sıkı zımpara işi ve scotch brite ile temizlik yaptım
ölçü çıkarmak için bir egzost çalışması yaptım fakat halen nasıl bir şey yapmak istediğime emin değilim her türlü fikire açığım arkadaşlar
uzun bir bekleyişten sonra arka jantı toplamayı başarabildim
arka lastik shinko classic 240 E mt90 130-90-16
ve arka çamurluk montajı için çalışmaya başladım
arka fren için tornada imalat yaptırdım içi sarı burç ve yağ kanallı
ve ayaklıkları customize ettim tabiki ölçüsünü kendi boyuma göre ayarlayıp
daha sonra seleyi daha geriye alarak deponun yerini belirlemeye başladım
arada metal işlerine biraz ara verdim her şey çok hızlı devam ediyordu çok yoruldum ve far,debriyaj kumandasını ve telini,gaz kumandasını ve telini bağladım
şimdilik bu kadar arkadaşlar paylaşımıma gelişmeler oldukça devam edeceğim
herkeze iyi akşamlar