Türkiye'nin ilk hardtail projesi

Ben enduro tarzım dolayısı ile normalde hiç merak edipte incelemem bile cruser motosikletleri (yanlış bile yazmış olabilirim adını), ama ne yalan söyleyim bu işin sonu nereye gidecek diye çok merak ediyorum :) ben bile heyecanlanıyorum ortaya çıkacak motoru görmek için sabırsızlanıyorum. Hocam sen iyi sabrediyorsun helal olsun. Eline sağlık kolay gelsin.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

teşekkürler,
imkanlar dahilinde elimden geldiğince hızlı hareket etmeye çalışıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------

bu projeyi yakından görme ıhtımalımız varsa söyleyin lütfen:D

az kaldı,
salı gibi elektrik tesisatına başlayacağım sonra marşa basar yürürüm
ama önce bide ehliyet almak gerek :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 ----------

selamlar bu günde yağ tankı görünümndeki elektrik kutusunun sol tarafının kaynak işlerini ve içine takılacak ekipmanların sportlarını bitirdim
2f0eqdv.jpg

2iub8y8.jpg

16gdf94.jpg

mig kaynağı torna tezgahında yapıldığı için bu kadar düzgün bir görünüm sağlayabildim
2eun290.jpg

elektrik kutusunun içine 2 coil (bobin) 1 starter selenoid (marş otomatiği) 3 relay (röle) sığdırabiliyorum

herkeze kolay gelsin ve iyi hafta sonları

günaydın arkadaşlar,
yağ tankı montajı bitti ve geçici olarak yaptığım pipelarıda bağladım hemen paylaşıyorum,
29pffkh.jpg

1zdbw2s.jpg

2q0qflx.jpg

2w2q728.jpg

çamurluk harika olmuş ve tabiki egzostlrda müthiş!!! :bounce::cat:

bobber cycle,bu egzoz borusuna sarılan sargının bir işlevi var mıdır?yoksa tamamen görsel bir durum mudur?

çamurluk harika olmuş ve tabiki egzostlrda müthiş!!! :bounce::cat:
Ayberkcm teşekkürler,
egzostlar geçici fakat başka yapacağım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------

bobber cycle,bu egzoz borusuna sarılan sargının bir işlevi var mıdır?yoksa tamamen görsel bir durum mudur?

Erdem selamlar,
amyant sargılar onlar görselliği için kullandım,ama geçici daha farklı açılı bişeyler yapacağım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 ----------

Amyantsa sıcaklık izolasyonu için hemde görselliği güzel :)
evvet draggy :)

Ben tamamen eksoz borularının üzerinden geçen açık performas filtrelerimi sıcaktan korumak için düşünüyorum bu ürünleri .Bulduğum ürünlerin sitesi aşağıda , sitede açıklamalarıda mevcut.

OFF OFF OFF... Nedıyım :D Burda motorcu abilerime gidip xs650 arıyorum dedıgımde bana XVS yanı dragstar dıolar :D dıorum bobber yapılıcak Xs bu turkıyede cok nadır var. hatta bı ılana rasladım 2.5 gıbı saka gibi bi fiyata gormustum ama coktan satılmıs :D Xs 650 bobber Classic lerinden.Super bi exsaust sound u var.Ve bratstyle tarzı gıbı yapmısın Hayalimdeki Custom .) Airbrush da sade bir dille gectinmi ustunden Al muzeye koy :) Boommbaa .Ellerinize saglık..Dicek onca sey varki cumlelere sıgmaz .) :cat:

bobber cycle : çalışmanı takip ediyorum ve mükemmel gidiyorsun. mekanik hastası olarak içim kıpır kıpır ediyor. bizlerde buna yakın çalışmalar yapmıştık ARBETUS ile ama sizinki profesyonel bizimkisi kendi halinde :)

enkısa zamanda 2 tekerleğin üstünde senin gaz kolunda olduğun video yu bekliyoruz......

kolay gelsin...

arkadaşım tebrik ve taktir ederim..benimde bir vespa faro basso projem var kafamda..
en önemli parçası olan gövdem hazır,kendim hindistandan getirdim uçakla,parçalarınıda almanyadan getirtiyorum,şimdilik zamansızlıktan kolları sıvayamadım..arkadaşlar biraz cesaretle istediklerinizi başarabilirsiniz.tabi salonda bi torna tezgahım olsa hiç fena olmazdı,fazlada anlamam aslında bu işlerden..
el emeği göz nuruna her zaman saygım sonsuz,tebrikler saygılar..

bobber cycle : çalışmanı takip ediyorum ve mükemmel gidiyorsun. mekanik hastası olarak içim kıpır kıpır ediyor. bizlerde buna yakın çalışmalar yapmıştık ARBETUS ile ama sizinki profesyonel bizimkisi kendi halinde :)

enkısa zamanda 2 tekerleğin üstünde senin gaz kolunda olduğun video yu bekliyoruz......

kolay gelsin...

Sen emekli olmasaydın devam edecektik :pale: Ama napalım yarım kaldı projeler.

helal olsun valla agzımın suyu aka aka baktım hepsine ellarine sağlık.

çok güzel bir çalışma abi ama motorun son bitmiş halinin bir fotosunu görme şansımız var mı :)

Bu projeyi yakından görmüş,motora dokunmuş,fotoğraflarını çekmiş ve BOBBER CYCLE'la tanışmış biri olarak...
Sadece şunu söyleye bilirim;

MUH-TE-ŞEM !!!!

Detayları bir görseniz,yapılan işlemlere şahit olsanız...

DERYA ABİ'yi tekrardan burdan tebrik ediyorum....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrik ederim güzel bir çalışma tanışmak isterim ben depoyu çok begendim
depoyu kendinmi yaptın derya arkadaşım adresini veririsen telinide yerinde görmek isterim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar