Helal olsun! Eline saglik.
Bir de cok basit birsey yapiyormus gibi anlatmissin![]()
Adim adim izlerken evde yapabilecegini dusunuveriyor insan bir anBazi adimlarda "Evde denemeyin!" uyarisi koysan bu kadar kaptirmayiz...
Merak ettim, bu is icin hesap kitap yapiyor musun?? Yani.. sanucta makina uretiyorsun...
bobber cycle eline saglik muhtesem bir is cikarmissin...![]()
lastikleri ve jantlari nereden aldigini ve kargonun ne kadar tuttugunu sorabilir miyim?
selam,
lastikleri Almanya!dan aldım jantların çemberleri ve telleri Usa!dan göbekleri kendi originalleri kargo bedeli ödemedim ama tamamen şans tabi kargo işi hep bir arkadaşım denk geldi ben mal sipariş ettiğimde![]()
@ bobber cycle..
tebrik ederim.. çook güzel bi iş başarmışsınız..
bobber kullanmak eminim keyiflidir; ancak hemen her noktasında kendi üretiminiz olan bi makinayla turlamanın vereceği hissi hayal edemiyorum..
ilerleyen zaman içinde bu keyfin yasal kısımlarını da paylaşmanızı dilerim.. gerekli izinler, TUV muayenesi, mak. müh. onayı vs. türü işler nası yürüyor.. güzel ülkemizde bu tür üstün işleri burnumuzdan getirmeye kararlı nesiller hala var maalesef.. (!)
tekrardan tebrikler.. ellerinize sağlık..
mavi prens selmalar,yahu son durumu ne oldu çok merak ediyorum boyamadın mı nası bişi olduu görmek istiyorumm :cherry: