Elinize sağlık, yaptıklarınızı görünce ümitleniyorum, işallah bir sorun olmadan yolunuza devam edersiniz kolay gelsin .
Ayberkcm gel tabi beklerim ya kahve hep sıcak hehebobber cycle;
en kısa zamanda tekrar ziyaretine geleceğim... son durumu çok merak ediyorum...
kolay gelsin.
teşekkür ederimHocam ellerinize sağlık. Tek kelimeyle harikasınız... Bende sonucu görmek için diğer arkadaşlarla birlikte merakla bekliyorum... Başarılı çalışmalarınızın devamı dilegiyle...
hazır almaktansa malzemeyı alıp teker yapmıssın,tebrıkler
Diyecek söz bulamıyorum inanın cok heyecan verici hayırlı olsun şimdiden.Yeriniz mecidiye köy polis karakolunun az üstündeki o goca binaların dibindeki motosikletcimi cok merak ettim.bu tarz yapılan motorlar görmüştüm orada.
Eski adıyla TT custom Choppers yeni adıyla Harley Davidson Bosphorus 'dan bahsediyorsun ama gördüğüm kadarıyla orası değiil![]()
harley davidson bosphorus mu olmuş, custom' cılar.
Değişik olmuş![]()
Ne soylenebilir ki, tüm proje için; ellerinize sağlık. Hevesli olup, hangi yolu izleyeceklerini bilmeyenler için rehber niteliğinde paylaşımlarınız.
teşekkürler şeyh şamil,Sabırlı ve özenli çalışma sonucu ortaya çıkan eser, bence seri
üretime geçmen gerekiyor.
teşekkürler Hakan,Usta helal olsun valla.
Yapan yapıyor yaw.Sizin gibi abilerimin yanımda kendimi çok beceriksiz ve cahil hissediyorum.Daha bir çamurluk bile değiştiremedim.İnşallah zamanla bizde esinlene esinlene yapacaz bişeyler![]()
Kolay gelsin.
Beğeni konusunda yapılan yorumlara ekleyecek bişeyim yok da ben bu chain tensioner olayını kavrayamadım :silent: