Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
direksiyon sinavinda duz gidip aralari 5-6metre olan 5 dobadan salalom yaparak donuyomussun. yani herkes gecer :thumleft:

öğrendim.
direksiyon sınavının yeri, günü ve saati cuma günü açıklanacakmış ve ehliyet kursunuzdan öğrenilicekmiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben açamıyorum, sayfa hata veriyor :silent:

sayfaya olan talep nedeniyle sanırım açılmıyor, sık sık f5'e basmakla atlatılan bir sorun. tam bu sefer de açılmadı derken bi bakmışım 95. şımarıp bir sigara yaktım hemen ..

100

100. ne zamandır foruma katılmıyorum bahane olsun diye yazıyorum. gecen sefer 98 almıstım icimde kalmıstı bu kez caktım 100ü :cat:

direksiyon sınavı için önerileri olan var mı? ben sınav girmeden önce birisi yazmıştı şunları yapın şunları yapmayın diye ama bulamıyorum başlığı..

cyrano' Alıntı:
direksiyon sınavı için önerileri olan var mı? ben sınav girmeden önce birisi yazmıştı şunları yapın şunları yapmayın diye ama bulamıyorum başlığı..

:)) valla oneri lazım aslında ben b de kemeri takmamıstım 70 le zor gectim birisi soylese unutmazdım heralde:)

27 ağustos sınavı sonucu

arkadaslar 100 puan almışım artık rahat rahat dolaşırım heryerde gezilerede katılıcam.direksyon sınavını bekliyorum.neksus 500 ü artık alabilirim

95 :) zaten vermeden sildigim bi soruyla 95 almam gerekiyordu. Nazara fazlasiyla inaniyorum artik! 100 alip ta sizin nazariniza bi kere daha gelemezdim :queen:

Bizim gurup galiba Erenkoy Lisesinde girebilirmis.. Bu bolgeyi oraya veriyolarmis...

Ctesi gorusuruz.. Heralde herkes kendi motoruyla sinava girer?? Bizim Cruiserler kukalarin arasindan gecer iisalah :) Yoksa scooter li arkadaslar sinavda bi tur verir dimi??? :cherry:

90 almışım ben de. Direksiyon sınavına karşıda giriyorum. Villa Pera'dan var mı başka ?

trafik=78
ilk yardım=83
motor=90
:queen: yaw ben de kursu aradım 20kagıt para istiyolar ne dir bu para ya 8.15 de servisle götürceklermiş servis parasımı bu yoksa :farao:

aa bnm de kursa 50milyon borcum var :) direksiyon sınavına nerde gireceğimi sölemezlermiş fln :p

bu arada alestevardiya, direksiyon sınavında nazar değmez inşallah sana :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
alestevardiya, kukalarin arasa 5-6 metre oluyormus. bizim motorlar 2,5 metre olsa 2 motor boyundan fazla olur. dert etme yani :thumleft:

Ben cumartesi kursumun cagırdıgı yere gittim Nasıl oluyor gorun birde bazen kendi motorunuzla yapmanıza izin vermiyorlar dediler. 5 duba etrafından zigzag slalom yapılıyormuş. Motorumla rahatlıkla yaptım. Scootera alışkın olmadığımdan kafamdan o tedirginliğide atayım diye 6-7 turda scooterla denedim :D . kolay birşey herkes geçer sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar