öncelikle üzüntünü paylaştığını bildireyim ve başımdan geçen olayı anlatayım.
geçen ramazanda motoru yeni aldım ve daha plakası bile takılmadan eve götürüyordum. İftar vakti yaklaştığı için trafik kalabalıktı. Üç şeritli bir yolda sağımda dolmuşlar, solumda diğer arabalar, bende orta şeritte ilerliyorum. Arkadan bir minibüs gelip bana vurmasıyla altımdan motor kaydı. Motor bir yana ben bir yana 5-6 metre sürüklendik. İnanın yerde sürüklenirken bile daha yeni aldığım sıfır kilometre motorsikletim ne oldu acaba diye düşünüyordum. Neyseki ben de motorumda kazayı ufak sıyrık ve çiziklerle atlattık. Fakat daha bir gün önce 300 milyona aldığım kol saatim paramparça oldu. Minübüs beni biraz geçti durdu. İşin ilginç tarfı kaza, trafik polisini 10 metre geçtikten sonra oldu. Tabi B ehliyetim var ama A2 yok. Adam yüzde yüz suçlu. Ben adama kızıyorum, adam özür diliyor. Polis bize doğru yaklaşmaya başladı. Ama birşey yok anlaşırız deyince uzaklaştı. Ehliyetim olsaydı herşeyi son kuruşuna kadar tahsil edecektim. Trafik polisinede rapor tutturacaktım.
Bu ilk gün motoru alır almaz bana ders oldu. Sakaryadada iki üç günde bir motorsikletleri topluyorlar. Ama kask taktığım için beni hiç durdurmadılar. Yakındada ehliyetime kavuşuyorum.
Kask ve ehliyet çok önemli. Ehliyetimede kavuşunca tam özgür olacağım.