Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

rakamla : 100 ... yazıyla: yüz

ama sürüş sınavından korkuyorum valla...ya bana vitesli motor verirlerse

arkadaşlar ehliyet için müracat edeceğim .Müracat tan sonra acaba trfil tescil bürosu geriye dönük bir sicil araştırması yapıyormu geçmişte aldığımız bir (b ehliyetle)trafik cezası ve ya bir borç ehliyet almamızı engellermi.Bu konuda bana bilgi verirseniz çok memnun olrum. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
saygılar.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Engelleyeceğini sanmam ama cezayı ödemek zorunda kalabilirsin.

evt yaw ya vitesli verirlerse?? :mrgreen: bu arada ben geçmişim ama puanımı öğrenemiorum sayfa açılmıo....

geçmiş olsun kardeşim. bu arada ben buruya yeni üye oldum ve benimde ehliyetim yok bana en ucuz yollu ehliyet alabileceğim yer konusunda bilgi vermenizi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim LÜTFEN

Arkadaşlar doğru mail adresi meb.gov.tr olup, daha önce yazan arkadaş sanırım bir harf yanlışlığı yapmış. Bu arada bende 100 almışım. Direksiyon sınavında herkese başarılar.
Ali

trafik 70
ilkyardım 87 motor 85 vallah son anda kurtarmışım :flower: ...yaw bundn sora nolcak en erken ne zmn alabilecem ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir 95 de benden :flower:

mesela, scooter bile olsa sınavda sağ ayağınızı yere koymayın diyordu adam..

ARKADAŞIM BEN RAPORUMU BİRÇOK HASTANEDEN ALAMADIM AMA NUMUNE HASTANESİNDEN ALDIM YANİ RENK KÖRLÜĞÜ YOK AMA ŞÖYLE VAR O KAHROLASI KİTAP VAARYA ONU OKUYAMIYORUM :farao: KİM YAPMIŞ O KİTABİ YA BİR YAKALASAM :pr: YOKSA RENKLERİ SECEBİLİYOM TABİ KÖPEK GİBİ DEĞİLİSİZ :p BEN GENE ALIRIM RAORU AMA İÇİMDE BİR KORKU VAR İŞTE ÇÜNKÜ ÇOK UĞRAŞTIM RAPORU ALMAK İÇİN VE O GÜNLERDE ÇOK ÜZÜLDÜM PARA BİLE YADİREMİYONUZ ÇÜNKÜ BİR YERDEN EHLİYET ALAMZ RAPORU VERİLİNCE HİÇBİRYER VERMİYOR SADECE TAM TEŞEKKÜLÜ DEVLET HASTANESİ O KARARI BOZUYOR VE BENDE GİTTİM SON ÇARE ORDAN ALDIM ONLARDA VERDİ BİLEMEM ANLASTABİLDİMMİ ŞİMDİ BAŞKA BİR DOKTOR ÇIKARDA RENK KÖRÜSÜN DEYİP VERMESSE ELDEKİ EHLİYETTENDE OLMAK İSTEMİYOM :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar