TRIDENT 800 ???

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Satmaktan vazgeçtim. Nisan'da 800 gelene kadar bineceğim. Sonrasına bakalım. 😁 Olmadı takasa verip 800'e geçeceğim.
Bencede uygun aslinda. STRS ile arasinda pek birsey yok, oturus pozisyonu daha rahat 660 gibiyse. Hem su yeni modelleri bekle, baska kimbilir neler cikacak. Ben zaten yakinda manyagin birinin herseye donusebilien bir motor cikaracagina eminim. Yukseltip cross enduro flan yapcan, seleyi geri cekip racing, yapboz gibi degistircen. Sektorde farkli bir yone evrilir, zarar eder ama bir deli cikar :)

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Bencede uygun aslinda. STRS ile arasinda pek birsey yok, oturus pozisyonu daha rahat 660 gibiyse. Hem su yeni modelleri bekle, baska kimbilir neler cikacak. Ben zaten yakinda manyagin birinin herseye donusebilien bir motor cikaracagina eminim. Yukseltip cross enduro flan yapcan, seleyi geri cekip racing, yapboz gibi degistircen. Sektorde farkli bir yone evrilir, zarar eder ama bir deli cikar :)
Çok iyi fikir, şu işi lego gibi yapsınlar kendimiz seçip birleştirelim. Hem onlar düşünmekten kurtulur hem de biz şöyle böyle olsaydı demekten kurtuluruz. 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar