TRIDENT 800 ???

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Triumph bi saat once tanitimini yaptigi yeni haylaz cocugu. Ama trident 600 ile 765 STRS arasina bu motora gerek varmiydi acaba??

Fiyat olarak nereye koyacak ve neden buna gerek duyuldu merak ediyorum:))

CC olarak ve tork olarak STRS ten fazla (hp olarak az), ama kullanilan malzemeler bi alt sinif gibi, ohlins yerine sanirim showa var.. garip..

MSRP:$9,995
Engine:DOHC, liquid-cooled, 4-stroke inline-3; 4 valves/cyl.
Displacement:798cc
Bore x Stroke:78mm x 55.7mm
Compression Ratio:13.2:1
Transmission/Final Drive:6-speed, Triumph Shift Assist, X-ring chain.
Claimed Horsepower:113 hp @ 10,750 rpm.
Claimed Torque:62 lb.-ft. @ 8,500 rpm.
Fuel System:Bosch Multipoint sequential electronic fuel injection with electronic throttle control. 3 rider modes.
Clutch:Wet, multi-plate, slip & assist.
Frame:Tubular steel perimeter frame.
Front Suspension:Showa 41mm upside down separate function big piston (SFF-BP) forks, adjustable compression and rebound damping.
Rear Suspension:Showa monoshock RSU, with adjustable preload and rebound damping.
Front Brake:Twin 310mm floating discs, 4-piston radial calipers, cornering ABS.
Rear Brake:Single 220mm fixed disc, single piston sliding caliper, cornering ABS.
Wheels, Front/Rear:Cast aluminum alloy 5 spoke, 17 x 3.5 in/17 x 5.5 in.
Tires, Front/Rear:120/70-R17 / 180/55-R17.
Rake/Trail:24.5°/4.25 in.
Wheelbase:55.2 in.
Seat Height:32 in.
Fuel Capacity:3.7 gal.
Average MPG:50 mpg.
Claimed Wet Weight:436.5 lbs.

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
deli deliyi tekkede triumphcu triumphcuyu motosiklet.nette bulurmuş :D al bir hasta daha aman aman nolacak bu halimiz triumphcu kardeşim tanıtım daha 8 dk önce oldu hemen başlık açmışız aynı anda biz iflah olmayız söyliyeyim sana.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Offfffffffffh süper makine be bu çıktığına göre 660 ucuzlar belki 🫠

Motosikleti
Ns200 15"
Bu segment baya güncellendi, 4 gün öncede yeni Monster çıkmış.

Motosikleti
deli deliyi tekkede triumphcu triumphcuyu motosiklet.nette bulurmuş :D al bir hasta daha aman aman nolacak bu halimiz triumphcu kardeşim tanıtım daha 8 dk önce oldu hemen başlık açmışız aynı anda biz iflah olmayız söyliyeyim sana.
Acikcasi markaci olmadim hic, ne iyi ise arastirip test edip onu kullandim. MT9 hayrani olarak STRS ile tanistiktan sonra uzerine baska bir naked a binemedim. Ingilterede yasadigim sure boyunca tum triumph modellerini test ettim, uzun surusler yaptim. Triumph benim motor algilarimi yikti, her motorumu iyi olur. Trident ise bu ilenin olmazsa olmazi, sadece STRS e bukadar yakin bir makineyi bence benim gibi fitik hastalari icin yaptilar :))) baska aciklamasi olamaz. Avrupa motor iyidir, son 3-4 yilda daha cok goruyoruz, insallah daha cok goruruz, servis sayilari artar, artiyorda..

Motosikleti
Ama buda STRS ile ayni neredeyse, sadece oturus pozisyonu farki olacak, birazda kullanilan malzeme.. Yoksa STRS temi gidiyorr.. dagitirim buralari :))

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
Acikcasi markaci olmadim hic, ne iyi ise arastirip test edip onu kullandim. MT9 hayrani olarak STRS ile tanistiktan sonra uzerine baska bir naked a binemedim. Ingilterede yasadigim sure boyunca tum triumph modellerini test ettim, uzun surusler yaptim. Triumph benim motor algilarimi yikti, her motorumu iyi olur. Trident ise bu ilenin olmazsa olmazi, sadece STRS e bukadar yakin bir makineyi bence benim gibi fitik hastalari icin yaptilar :))) baska aciklamasi olamaz. Avrupa motor iyidir, son 3-4 yilda daha cok goruyoruz, insallah daha cok goruruz, servis sayilari artar, artiyorda..
STRS uzun zaman benim de takibimdeydi nasip olmadı ama bu vazgeçtiğim anlamına da gelmez :) en iyi triumph arkadaşının triumphudur algısı mevcut malum sebeplerden dolayı . Umarım dediğiniz gibi en kısa zamanda servis ve yedekparça ağı daha da artar da bu güzellikten kimse mahrum kalmaz .

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
2 dk monster 937 övdük hemen trident 800 çıkarmışlar diyorum bu forumu okuyolar diye.....

Motosikleti
Diger modeller ne merak ettim, hepsi bukadar iddaali ise sektor yeniden sekillenir. 20 den fazla yeni model.. acaba iki silindirler de geleceklermi? Buarada yamaha da bisiler aciklicak :) yeni satis stratejisi loading.... uzumlu kekler waitingg....

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
hacmine göre torku çok düşük kalmış

Motosikleti
Triumph Trident 660
Diger modeller ne merak ettim, hepsi bukadar iddaali ise sektor yeniden sekillenir. 20 den fazla yeni model.. acaba iki silindirler de geleceklermi? Buarada yamaha da bisiler aciklicak :) yeni satis stratejisi loading.... uzumlu kekler waitingg....
Trident seklinde iki silindir 300 cc bir şey gelse fiyatıda 300 k olsa ketcap mayonez yerinede ballı hardal sos ve sarımsaklı mayonez mükemmel olurdu

Motosikleti
Triumph Trident 660
O dedigine çinli diyorlar😂
Yahu işte avrupa-Japanese düşünecek diyecek ki bu aralıkta tr pazarında çinli var bir de ben sunayım deneyim pazara sokayım. Zaten piyasa bende 10 tane ürünüm 10 farklı kişiye hitap eder

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Onlar tek silindir
Daha güzel 😁

--

Trident 800'e gelcek olursak, aklıma inanılmaz derecede yattı. Trident 660'da "yaa şurası da şöyle olsa keşke" dediğim ne varsa güncelleme gelmiş. Mono kapak yaptırmayı düşünüyodum onu bile koymuşlar. 😁 Performans olarak 660'dan %40 daha performanslı. Oturuşu 660'a göre daha dik ve selesi 765'ten yaklaşık 2,5cm alçak. Tek hoşlanmadığım keşke depo hacmini sabit bırakmak yerine bi 3-4 litre daha arttırsalardı tadından yenmezmiş. Bu sene de Trident 800 ile Dolomitler turu gelir mi acaba? 🤣

Motosikleti
Triumph Trident 660
Daha güzel 😁

--

Trident 800'e gelcek olursak, aklıma inanılmaz derecede yattı. Trident 660'da "yaa şurası da şöyle olsa keşke" dediğim ne varsa güncelleme gelmiş. Mono kapak yaptırmayı düşünüyodum onu bile koymuşlar. 😁 Performans olarak 660'dan %40 daha performanslı. Oturuşu 660'a göre daha dik ve selesi 765'ten yaklaşık 2,5cm alçak. Tek hoşlanmadığım keşke depo hacmini sabit bırakmak yerine bi 3-4 litre daha arttırsalardı tadından yenmezmiş. Bu sene de Trident 800 ile Dolomitler turu gelir mi acaba? 🤣
660 koltuğu harbiden çirkin 880 de bunu düzeltmişler 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar