- Motosikleti
- Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Satmaktan vazgeçtim. Nisan'da 800 gelene kadar bineceğim. Sonrasına bakalım.660 koltuğu harbiden çirkin 880 de bunu düzeltmişler![]()
Satmaktan vazgeçtim. Nisan'da 800 gelene kadar bineceğim. Sonrasına bakalım.660 koltuğu harbiden çirkin 880 de bunu düzeltmişler![]()
Mantıklı bir kararSatmaktan vazgeçtim. Nisan'da 800 gelene kadar bineceğim. Sonrasına bakalım.Olmadı takasa verip 800'e geçeceğim.
Bencede uygun aslinda. STRS ile arasinda pek birsey yok, oturus pozisyonu daha rahat 660 gibiyse. Hem su yeni modelleri bekle, baska kimbilir neler cikacak. Ben zaten yakinda manyagin birinin herseye donusebilien bir motor cikaracagina eminim. Yukseltip cross enduro flan yapcan, seleyi geri cekip racing, yapboz gibi degistircen. Sektorde farkli bir yone evrilir, zarar eder ama bir deli cikarSatmaktan vazgeçtim. Nisan'da 800 gelene kadar bineceğim. Sonrasına bakalım.Olmadı takasa verip 800'e geçeceğim.
Çok iyi fikir, şu işi lego gibi yapsınlar kendimiz seçip birleştirelim. Hem onlar düşünmekten kurtulur hem de biz şöyle böyle olsaydı demekten kurtuluruz.Bencede uygun aslinda. STRS ile arasinda pek birsey yok, oturus pozisyonu daha rahat 660 gibiyse. Hem su yeni modelleri bekle, baska kimbilir neler cikacak. Ben zaten yakinda manyagin birinin herseye donusebilien bir motor cikaracagina eminim. Yukseltip cross enduro flan yapcan, seleyi geri cekip racing, yapboz gibi degistircen. Sektorde farkli bir yone evrilir, zarar eder ama bir deli cikar![]()