İnşallah tamamen düzelir kısa zamanda normal hayatına dönersin...Yarın kontrole gideceğim. Büyük ihtimal yürütmesini bekliyorum. Yarın sıkıntısız adım atabilirsem benim için dönüm noktası olacak. Ayağıma ödem toplandı çok canımı yakıyor.
Büyük geçmiş olsun, iyi haberlerle sevindir bizi.Yarın kontrole gideceğim. Büyük ihtimal yürütmesini bekliyorum. Yarın sıkıntısız adım atabilirsem benim için dönüm noktası olacak. Ayağıma ödem toplandı çok canımı yakıyor.
Çok geçmiş olsun. Yabancı plakalı gurbetçilere özellikle dikkat etmek lazım. Avrupa'da yapmaya cesaret edemedikleri herşeyi Türkiye'de denemeye çalışıyorlar. Makas atan mı dersin, sinyalsiz dönüş yapan mı dersin, ters yöne giren mi dersin, etrafa çöp atan mı dersin, her türlü pislik bunlarda oluyor. Avrupa'da benzer şeyleri yapmaya çalışsalar, yetkililer bi taraflarından kan aldırırlar. Umarım kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Bir çoğunu tenzih ederim ama bazılarına kapıkuleden girince bir şeyler oluyor. Herhalde kapı da bir şey var.3-5 tanesine hepimizi karaliyorsun yapma. Ben Türkiye‘ye geldigimde araç bile süremiyorum kural olmadigindan. Yaziyi paylasan arkadasin yazdiklarini iyi okumadin sanirim, sagdan sollama yapilmamasina ragmen kazaya sebebiyet vermis, gurbetci arkadasin sinyalinin yandiginida belirtmis. Burada daha gurbetci olan arkadas siz laf söylemeyin diye ne yapabilirdi ? Motorcu gecsin diye komple araci stop edip yolun ortasında mi bekleyecekti?
Gurbetci nefreti size birsey kazandirmaz bilginiz olsun, iyi forumlar.
Bu tarz bir yoruma asla karsi cikamam dogru söylüyorsunuz bu konuda.Bir çoğunu tenzih ederim ama bazılarına kapıkuleden girince bir şeyler oluyor. Herhalde kapı da bir şey var.