Trafik kazası geçirdim.

reo

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin mavellen Fatih hocam.
Moralini iyi tutmaya bak, bu günler geçecek.

Motosikleti
Honda Forza 250
Çok geçmiş olsun kalça topuzu nedir üstadım yav nasıl eskisi gibi olamayacakmışsın artık bu arada vuran hain ne oldu,

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, moralinizi yüksek tutun beslenme ve dinlenmenize dikkat edin, umarım en kısa sürede toparlanırsınız.

Çok geçmiş olsun, İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun. Valla kalça parçalandı kısmından sonra inşallah makara yapıyordur, yazının sonunda belirtir diye dua ettim. Olan olmuş kafana takman zamanı geri almaz. Moralini yüksek tut. Haklı, haksız önemli değil motosiklet kazalarında, biz canımızdan olduktan sonra. Şu zıkkımı düzgün sürün.( Sözüm sana değil)

Yarın kontrole gideceğim. Büyük ihtimal yürütmesini bekliyorum. Yarın sıkıntısız adım atabilirsem benim için dönüm noktası olacak. Ayağıma ödem toplandı çok canımı yakıyor.

Motosikleti
K 1600 GTL
Yarın kontrole gideceğim. Büyük ihtimal yürütmesini bekliyorum. Yarın sıkıntısız adım atabilirsem benim için dönüm noktası olacak. Ayağıma ödem toplandı çok canımı yakıyor.
İnşallah tamamen düzelir kısa zamanda normal hayatına dönersin...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Büyük geçmiş olsun, iyi haberlerle sevindir bizi.

Doktorun elbet daha doğru tavsiye verecektir ama geçmişte aşırı tuzlu yediğim bir hafta sonunun ertesinde ayak bileklerim şişmiş ödem oluşmuştu. Bir kaç gün boyunca Lasix içip uyurken ayaklarımı yastık üstünde havada tutup gece de bol bol idrara çıkarak sıkıntımı aşmıştım. 2 Sene önce yaptığım kaza sonrasında sol dizimdeki hasar azaldıktan sonra ödem şişkinliği kalmıştı, onu da 15 gün boyunca papatya çayı (Doğadan) içerek ve bol bol tuvalete çıkarak atlatmıştım.

Çok geçmiş olsun. Yabancı plakalı gurbetçilere özellikle dikkat etmek lazım. Avrupa'da yapmaya cesaret edemedikleri herşeyi Türkiye'de denemeye çalışıyorlar. Makas atan mı dersin, sinyalsiz dönüş yapan mı dersin, ters yöne giren mi dersin, etrafa çöp atan mı dersin, her türlü pislik bunlarda oluyor. Avrupa'da benzer şeyleri yapmaya çalışsalar, yetkililer bi taraflarından kan aldırırlar. Umarım kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz.

3-5 tanesine hepimizi karaliyorsun yapma. Ben Türkiye‘ye geldigimde araç bile süremiyorum kural olmadigindan. Yaziyi paylasan arkadasin yazdiklarini iyi okumadin sanirim, sagdan sollama yapilmamasina ragmen kazaya sebebiyet vermis, gurbetci arkadasin sinyalinin yandiginida belirtmis. Burada daha gurbetci olan arkadas siz laf söylemeyin diye ne yapabilirdi ? Motorcu gecsin diye komple araci stop edip yolun ortasında mi bekleyecekti?

Gurbetci nefreti size birsey kazandirmaz bilginiz olsun, iyi forumlar.

3-5 tanesine hepimizi karaliyorsun yapma. Ben Türkiye‘ye geldigimde araç bile süremiyorum kural olmadigindan. Yaziyi paylasan arkadasin yazdiklarini iyi okumadin sanirim, sagdan sollama yapilmamasina ragmen kazaya sebebiyet vermis, gurbetci arkadasin sinyalinin yandiginida belirtmis. Burada daha gurbetci olan arkadas siz laf söylemeyin diye ne yapabilirdi ? Motorcu gecsin diye komple araci stop edip yolun ortasında mi bekleyecekti?

Gurbetci nefreti size birsey kazandirmaz bilginiz olsun, iyi forumlar.
Bir çoğunu tenzih ederim ama bazılarına kapıkuleden girince bir şeyler oluyor. Herhalde kapı da bir şey var.

Konuyu açan arkadaşa da acil şifalar diler, geçmiş olsun derim.

Motosikleti
Ducati Multistrada V2S 2025, Peugeot Django 125 2024
Dostum öncelikle çok geçmiş olsun , Rabbim en kısa zamanda az acıyla , az çileyle şifanı versin inşallah.

Yorumlarda gördüm araba sürücüsüne kötü yorum yapan arkadaşlar olmuş.Ama sen kendinde demişsin hatalı bendim diye. Eminim ki görseydi veya ihtimal verseydi araba sürücüsü de o kazayı yapmamak için elinden geleni yapardı. Tabi ki araç sürücüsü de anladığım kadarıyla sütten çıkmış ak kaşık değil.Filmli stoplar,sinyal karmaşası vs vs..

Bende aktif olarak hem araç hem motosiklet kullanıyorum. Hepimizin ekstra ekstra dikkatli olması lazım hem araç kullanırken hem motosiklet sürerken.
Unutmayın geç geldi desinler , geçmiş olsun demesinler diye bir söz var.
Bende Antalya da yaşıyorum.Antalya ve çevresi trafik akış durumu,kurallara uymak falan çok kötü durumda.

Son durumlardan bizleri de haberdar et dualarımız seninle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar