Motor harika gerçekten çok güzel bir tercih yaptınız güle güle kullanın.Üstelik ben 24 bin lira fiyatının pek fazla sabit kalacağınıda düşünmüyorum lansman fiyatı o bence ardından 26-27 seviyelerine yükselir.
Baktık beğendik maşallah demeden çıkmayalım![]()
Öğleyin daytona'ya uğradım, oradaki satılmış. Sonra kadıköy'e geçip deltadakine baktım. Motor gerçekten güzel, detayları ve kalitesi muazzam. Böyle olunca kaporayı verip çıktım. Pazartesi vekalet vs işlemleri tamamlayacağım inş. Teslim alınca fotoları yüklerim.
Çok heyecanlıyım bu arada, çabuk geçsin günler![]()
vay vay aslan abiden aldın demek motoru
Hayırlısı olsun .. Meraktan soruyorum aslan abi motoru test etmiştir zaten onun yorumu ne oldu? begendimi ?
Genelde çıraklara yaptırırda bizzat ilgilenmiş senle
İzmotodan almana sevindim bende karşıyakada oturuyorum Turan 5dklık mesafede..
Denk geliriz belki kazasız belasız..:rendeer:
Aslan abi İstanbul`da lansmanda test etmiş fazer8`den falan hızlı çok dikkatli kullan deli bir alet dediBen çok titiz bir insanım hastalık derecesinde o yüzden montajını kendi yaptı
Dehşet prof biri kendini servis çalışanları cırt ama Aslan abi olmasa zaten kimse motor almaya gitmez
Motora zaten benden başka birinin dokunması, seleye oturması, gidonu ellemesi, depoyu avuçlaması, mannetleri sıkması yasaktır
)
ee hocam yasak olucak tabi insanın öz çocucugu öz evladı gibi hissettiriyor
Bende çırakları için iyi şeyler düşünmüyorum ama kendisi acayip bilgili ve tecrübeli biri o böyle düşünüyorsa tamamen görüşlerine katılırım.
O begendiyse gerçekten motosiklet 10 üzerinden 10dur
Servisinde güzel yerde altın yoldan kaptıra kaptıra yada bornova tünelinden
Bornovada oturdugunuza göre artık küçük parkta takılırsınız hocam :mrgreen: