Titreşim ve faydaları

gıprasyon teknolocisini ilk geliştiren moturlar olmuştur, daha sonra da adamlar bunu geliştirip cep telefonlarına bile uyguladılar. Faydasız bişiy olsa adamlar küçücük cep telefonunu kıprasyonlu yapmaya uğraşırlarmıydı:p:p
şaane konu:)

evet ya bravo bravo. bunu bende gazetede okumuştum.
bilim adamı "arkadaşımın motoruna binince titreşimi hissettim bunu telefona uyarlayabilir miyiz? diye de o zaman düşündüm" demişti.

Birgün doktorların reçetesinde enduro veya cross diye bi ilaç yazarsa hiç şaşmayın...:cherry:

aç karına mı tok karına mı sıkıntısı da kalkar ortadan

hocam benim makina az titriyo datmin olamıyom:p

az deyip küçümseme titreşimini şükür etmeyi öğren titremeyenler var aramızda. yarın bi topic açar viceroy gene titreşimi nasıl arttırırız diye oraya yazarız gereken bilgileri

valla süper olmuş yaaa titreşimin insan sağlığına bu kadar faydalı olabileceği hic aklıma gelmezdi ellerine sağlık kardeşim

Vibrasyonun faydaları..
1- Kan dolaşımını düzenler,
2- Damarlarda plak oluşumunu engeller, böylelikle inme veya enfaktüs riski minimuma düşer,
3- Böbrek ve safra taşı oluşumunu engeller, varsa düşürür,
4- Bacak kaslarına sürekli masaj yaparak rahatlama sağlar,
5- Kabızlığa iyi gelir, ancak ishal durumunda binmek önerilmez,
6- Grip durumunda solunum yollarının açılmasına yardımcı olur,
7- Kepeği engeller varsa hızla dökülmesini sağlayarak kısa sürede arındırır,
8- Kırım Kongo'ya yakalanmazlar, kenelerin vücudunuza tutunması neredeyse imkansızdır, yürürken veya otururken tutunsa bile ilk sürüşte düşerler,
9- Herhangi bir bakteri türünün vücudun herhangi bir bölgesinde kolonize olmasını engeller, ne kadar uğraşsalar da bir araya gelemezler,
10- Radyasyona karşı bile direnç kazandırır,
11- Yağların yakılmasını sağlayarak kilo vermeye yardımcı olur,
12- Kanın en ücra hücrelere dahi ulaşmasına yardımcı olarak selüliti engeller,
13- Beyinde reaksiyonların daha hızlı olmasına yardımcı olarak parlak fikirlerin çıkmasını sağlar, ancak fazlası düşünsel bulanıklığa sebebiyet verir...
14- Uzun vadede Parkinson'u engeller
15- Sinir hücreleri arası veri iletimi daha hızlı gerçekleştiğinden refleksler çok iyileşir, böylelikle kazalardan korunursunuz,
16- Toksinlerin atılımını hızlandırarak bedava Detoks yapmanızı sağlar,
17- Vücudun kendi kendini titretme mekanizması uzun vadede körelir. Böylelikle büyük iş toplantılarında, sunumlarda heyecanınızı gizleyebilir avantajlı duruma geçersiniz.
18- Köprüden bedava geçebilirsiniz. Hiç bir kamera sizin plakanızı net çekemez...
19- Herhangi bir deprem durumunda soğuk kanlılığınızı koruyarak sağlıklı kararlar verebilirsiniz, 7.4 nedir ki?

Demek ki Vibrasyon öyle sanıldığı kadar kötü birşey değilmiş.:p:bounce:

süper yaaaa kırmızı yaptıklarım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
1. ci madde hariç diğerleri biraz makara ..... :queen:

Olabilirde aslında.... :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar