şaka birtarafada aklında olsun Mustafa , ben saplamaların arasına conta attım birnebze azaldı ama , yinede var :salut:
Sagol sagol
İstanbulun yollarına dayanamadı yavrucak
şaka birtarafada aklında olsun Mustafa , ben saplamaların arasına conta attım birnebze azaldı ama , yinede var :salut:
bende yeni motor aldım inşallah titreşim gibi bi sorun yapmaz bana ben gıdıklanırım valla![]()
tek silindirli motorlar FOREVER:cat:
![]()
aaaaa ama ben söktüm şimdi bir kaç civata hatta baktım en büyük olanlarını söktüm. de nerden söktüğümü unuttum napacaz şimdi:queen::queen:
Eger alet gidiyorsa bi test yap sonucu yaz bize
Haaa bu arada nerde test yapacaksın onuda yaz bize gelmezsen arayalım bulalım seni![]()
Motordan indiğiniz halde titreşim hissediyorsanız onlar artçılarıdır zamanla geçiyor panik yapmayın. :queen:
AHAH ben daha çok az kullandım, yeni bi kullanıcıyım ama titrediimde bendeki durum agresifiyete, polise bilem uçarak dalarım
yaw motor çalışınca başlıyo vibrasyon napim ayol, çalışma pistinde yaptım yapıcağım hızı zaten :$ hoca eşliindebide beni eve bırakırlarken arkada titredim bayaa içorganlarım yer değiştirdi.. mesela bağırsaklarım kalp seviyemde :S
yaw motor çalışınca başlıyo vibrasyon napim ayol, çalışma pistinde yaptım yapıcağım hızı zaten :$ hoca eşliindebide beni eve bırakırlarken arkada titredim bayaa içorganlarım yer değiştirdi.. mesela bağırsaklarım kalp seviyemde :S
Titreşimin etkisi bende uyku şeklinde oluyor. Yattığım yeri bilmiyorum sonrasında.![]()
Titreşimin etkisi bende uyku şeklinde oluyor. Yattığım yeri bilmiyorum sonrasında.![]()
muzaffer1968, titreyen race ise durum kötü varikosal sebebi aman dikkat oturuş pozisyonu mecburen tehlikeli![]()