Titreşim ve faydaları

şaka birtarafada aklında olsun Mustafa , ben saplamaların arasına conta attım birnebze azaldı ama , yinede var :salut:

Sagol sagol
İstanbulun yollarına dayanamadı yavrucak :)sagol tavsiyen icin halledecegım ilk fırsatta zira arkadan gelen aracları 6 şar 8 er görüyorum artık:queen:

Güle oynaya yol alısın daha ne olsun:) trafikte neşeli olmak önemli :p

aaaaa ama ben söktüm şimdi bir kaç civata hatta baktım en büyük olanlarını söktüm. de nerden söktüğümü unuttum napacaz şimdi:queen::queen:

Eger alet gidiyorsa bi test yap sonucu yaz bize:)
Haaa bu arada nerde test yapacaksın onuda yaz bize gelmezsen arayalım bulalım seni:)

AHAH ben daha çok az kullandım, yeni bi kullanıcıyım ama titrediimde bendeki durum agresifiyete, polise bilem uçarak dalarım

tek silindirli motorlar FOREVER:cat:

:p

yakında şöyle bir pankart görürsek şaşırmamak lazım "ÇARŞI ÇİFT SİLİNDİRE de KARŞI":p

aaaaa ama ben söktüm şimdi bir kaç civata hatta baktım en büyük olanlarını söktüm. de nerden söktüğümü unuttum napacaz şimdi:queen::queen:

Eger alet gidiyorsa bi test yap sonucu yaz bize:)
Haaa bu arada nerde test yapacaksın onuda yaz bize gelmezsen arayalım bulalım seni:)

şimdi kebapçıya kadar gittim geldim izmir bornovada. yan çantalar düştü bir de gidon elimde kaldı. onun dışında bi sorun yok şimdilik:queen:

Son düzenleme:
Motordan indiğiniz halde titreşim hissediyorsanız onlar artçılarıdır zamanla geçiyor panik yapmayın. :queen:

demekki vibrasyonlu motor.en iyi motormus.şimdi şikayet etmem moorumda vibrasyon var die:mrgreen:

şimdi kebapçıya kadar gittim geldim izmir bornovada. yan çantalar düştü bir de gidon elimde kaldı. onun dışında bi sorun yok şimdilik:queen:[/QUOTE]

yan cantaları bosver hız kaybı gidon elindeyse sorun yok:)
sende benım gibi arkanda mıknatıs taşıyanlardansın galiba:queen:

AHAH ben daha çok az kullandım, yeni bi kullanıcıyım ama titrediimde bendeki durum agresifiyete, polise bilem uçarak dalarım

ya bi dur yeni kullanıcıyım diyorsun polise ucarak dalarım diyorsun bence vibrasyon yapacak hıza ulasma simdilik:cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel espiri hoşuma gitti :)

Gülmekten bilgisayarda titremeye başladı helal :queen: iyiki varsınız dostlar.:rendeer:

yaw motor çalışınca başlıyo vibrasyon napim ayol, çalışma pistinde yaptım yapıcağım hızı zaten :$ hoca eşliinde :p bide beni eve bırakırlarken arkada titredim bayaa içorganlarım yer değiştirdi.. mesela bağırsaklarım kalp seviyemde :S

Titreşimin etkisi bende uyku şeklinde oluyor. Yattığım yeri bilmiyorum sonrasında.:p

yaw motor çalışınca başlıyo vibrasyon napim ayol, çalışma pistinde yaptım yapıcağım hızı zaten :$ hoca eşliinde :p bide beni eve bırakırlarken arkada titredim bayaa içorganlarım yer değiştirdi.. mesela bağırsaklarım kalp seviyemde :S

Merak etme sen belli bir müddet sonra onlar oldugu yerde kalıyor zaten :p
kalıcı oluyor

zaten en güzel vibrasyon motosiklet çalışınca olan vibrasyondur. mesela ben darbeli matkapla bir deneme yaptım aynı keyifi alamadım. motosikletin titreşimi başkadır başka. iç organlarına gelince sorun değil hiç kafana takma. ben viraj alırken kalbimin ağzımdan çıktığı günleri de görmüştüm.

Titreşimin etkisi bende uyku şeklinde oluyor. Yattığım yeri bilmiyorum sonrasında.:p

bence kendine ortopedik bir yatak al iyi gelir

BAĞIRSAKLARIN ÇAlışma hızı da olduu gibi kalmicak dimi :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar