Titreşim ve faydaları

Vibrasyonun faydaları..
1- Kan dolaşımını düzenler,
2- Damarlarda plak oluşumunu engeller, böylelikle inme veya enfaktüs riski minimuma düşer,
3- Böbrek ve safra taşı oluşumunu engeller, varsa düşürür,
4- Bacak kaslarına sürekli masaj yaparak rahatlama sağlar,
5- Kabızlığa iyi gelir, ancak ishal durumunda binmek önerilmez,
6- Grip durumunda solunum yollarının açılmasına yardımcı olur,
7- Kepeği engeller varsa hızla dökülmesini sağlayarak kısa sürede arındırır,
8- Kırım Kongo'ya yakalanmazlar, kenelerin vücudunuza tutunması neredeyse imkansızdır, yürürken veya otururken tutunsa bile ilk sürüşte düşerler,
9- Herhangi bir bakteri türünün vücudun herhangi bir bölgesinde kolonize olmasını engeller, ne kadar uğraşsalar da bir araya gelemezler,
10- Radyasyona karşı bile direnç kazandırır,
11- Yağların yakılmasını sağlayarak kilo vermeye yardımcı olur,
12- Kanın en ücra hücrelere dahi ulaşmasına yardımcı olarak selüliti engeller,
13- Beyinde reaksiyonların daha hızlı olmasına yardımcı olarak parlak fikirlerin çıkmasını sağlar, ancak fazlası düşünsel bulanıklığa sebebiyet verir...
14- Uzun vadede Parkinson'u engeller
15- Sinir hücreleri arası veri iletimi daha hızlı gerçekleştiğinden refleksler çok iyileşir, böylelikle kazalardan korunursunuz,
16- Toksinlerin atılımını hızlandırarak bedava Detoks yapmanızı sağlar,
17- Vücudun kendi kendini titretme mekanizması uzun vadede körelir. Böylelikle büyük iş toplantılarında, sunumlarda heyecanınızı gizleyebilir avantajlı duruma geçersiniz.
18- Köprüden bedava geçebilirsiniz. Hiç bir kamera sizin plakanızı net çekemez...
19- Herhangi bir deprem durumunda soğuk kanlılığınızı koruyarak sağlıklı kararlar verebilirsiniz, 7.4 nedir ki?

Demek ki Vibrasyon öyle sanıldığı kadar kötü birşey değilmiş.:p:bounce:

çok iyiydi ya valla epey güldüm sayende. ama kilo verdirmiyor hatta tam tersine acıktırıyor benden söylemesi

amma da yemeği seven arkadaşlarımız varmış. titreşimi olanlar bir gün mangal günü mü düzenlesek:mrgreen:

Bilsem 2 sene oluyor sl150 yi satmazdım wallace oldumu şimdi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yalnız bunlar vibrationa dolaylı yoldan maruz kalma sonucu meydana gelmez gibi geliyo bana.direkt olarak vücudun bir bölümüne uygulanırsa geçerli olur.
özellikle de yağ yakımı ...
dediklerin doğru olsa 122 kg. olmazdım :)

şaka gibi vibrasyon ama yaşamadım yanı karşılaşırsam 19 madeden bıtanesı karşıma cıkar umarım

:):cat:

Bu haberi almam iyi oldu bende bu hafta sonu vibrasyon hakkında ne yaparım nasıl keserim bu sorunu diye tamire gidecektim vaz geçtim:)
hatta bir iki civata soktureyim gidip:)

(arkadaslar bu söylenenler espiri mayetindedir:) kimse motorundan civata falan söktürmesin yada sökenler olursa sonucu bildirsin. )

Bilsem 2 sene oluyor sl150 yi satmazdım wallace oldumu şimdi :)

eee eski SL cisin bi kıyak geçeriz sana. artçı alırız seni de kardeşim kısa bir süreliğine. çözüm hazır :cat: sen senin motorla gel ben seni kapıdan alırım

Bu haberi almam iyi oldu bende bu hafta sonu vibrasyon hakkında ne yaparım nasıl keserim bu sorunu diye tamire gidecektim vaz geçtim:)

(arkadaslar bu söylenenler espiri mayetindedir:) kimse motorundan civata falan söktürmesin yada sökenler olursa sonucu bildirsin. )

aaaaa ama ben söktüm şimdi bir kaç civata hatta baktım en büyük olanlarını söktüm. de nerden söktüğümü unuttum napacaz şimdi:queen::queen:

ahhahhahhhh :D yaşasın motorum titriyoorr

bak ama sonra bize kızmak darılmak küsmek yok. kafadan 10 kg garanti ediyoruz bir yaz sezonunda:cat::queen:

Son düzenleme:
iyide bütün bunlar normal motosiklete binince yine oluyor zaten. yani ekstra titreşime gerek yokki.

yaw acaba beni o titreşim mi bozdu karnım çok feci sabahten beri :silent:

şaka birtarafada aklında olsun Mustafa , ben saplamaların arasına conta attım birnebze azaldı ama , yinede var :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
glasses10.gif

muzaffer1968, titreyen race ise durum kötü varikosal sebebi aman dikkat oturuş pozisyonu mecburen tehlikeli :)

bende yeni motor aldım inşallah titreşim gibi bi sorun yapmaz bana ben gıdıklanırım valla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar