TEM Otoyolunda üzücü kaza

Bugünkü Özgür Kocaeli gazetesinden alıntıdır.

Motosikletle_Olume_Gitti.jpg

TEM Otoyolunun Alikahya sırtlarında geçen kesiminde dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada, motosikleti ile İstanbul yönüne gitmekte olan Ahmet İlke (34) isimli genç hayatını kaybetti.
Kaza saat 09.30 sıralarında otoyolun İstanbul’a gidiş yönünde meydana geldi. Ahmet İlke’nin kullandığı 34 AS 4247 plakalı motosiklete aynı yönde giden Fahri Karahancı yönetimindeki 34 US 63 plakalı otomobil çarptı. Son model yarış motosikleti kullanan ve İstanbul Fatih’te esnaflık yaptığı öğrenilen Ahmet İlke, olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma kazadan sonra Fahri Karahancı’yı gözaltına aldı.

sabah sabah yine üzücü bir kaza haberi
yine gencecik bi arkadaşımız
allah rahmet eylesin ve
ailesine sabır versin

Allah rahmet eylesin başka ne gelirki elden...ailesine sabırlarrr....

Ahmet İlke’nin kullandığı 34 AS 4247 plakalı motosiklete aynı yönde giden Fahri Karahancı yönetimindeki 34 US 63 plakalı otomobil çarptı.

al işte yine bir arkadan çarpma hikayesi...nasıl olduğunu konusunda detaylı bilgimimiz olmamasına rağmen trafik kanunları gereği arkadan çarpan araç her zaman suçludur...:pr::pr::pr:

yine bize geriye o acı veren birkaç kelimeyi söylemekten başka bişey kalmııyo...allah gani gani rahmet eylesin sevenlerine sabırlar versin...:pale:

Allah Rahmet Eylesin.
Benimde en çok korktuğum arkadan çarpma olayıdır....
Arkadaşlar bunun için bir iki kendimce önlemim var.
Kırmızıda beklerken açıkta durmamaya dikkat ediyorum,ya aralara kaçıyorum yada en öne geçmeye çalışıyorum.
Yolda seyir halindeyken kadın sürücüleri ve dengesiz kullananları arkama almamaya çalışıyorum bırakın geçsinler..
Neyse arkadaşlar düşündükçe sinir sitemim bozulmaya başladı...
Tekrar tekrar arkadaşımız için Allah'dan Rahmet Diliyorum ve geride bıraktıklarına bol sabır diliyorum.
Saygılarımla..

Arkadan çarpmış.Suçlu olsa ne olur.Gitmiş bir aslan parçası daha.
Allah ailesine sabırlar versin.Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsuın insallah.
Allah cümlemizi kaza bela musibetlerden korusun insallah.

..............................EL - FATIHA.

Trafik kanun ve düzenlemelerine , yol kenarlarındaki bariyer ve motosiklet kullanıcılarının hayatını tehlikeye atan konular üzerinde topluca birşeyler yapmazsak bu tip başlıkları devamlı göreceğiz ve yazacağımız standart taziye yazılarının sonu gelmeyecek..Belkide bir gün bizim için bir başlık açılacak ve forumlardan tanıyan arkadaşlar bizim ailemize taziyelerini yazacaklar...

Her kaza sonrasında "umarım bu son olur" desekte olmuyor işte.. :(

Allahtan Merhuma rahmet , ailesine sabır vermesini diliyorum..

bu üzücü haberlerden umarım ders alırız ve daha dikkatli oluruz.

Allah rahmet eylesin sevenlerine Allah sabır versin umarım mekanı cennet olur

Toprağı bol olsun.
Bir şekilde sesimizi duyuralım dedik ama sağolsun millet form da değişik konular ile ilgileniyor.Benim açtığım Topic te hiç hareket yok.
Acil önlem gerek!... "İmza kampanyası" - 14-08-2007, 16:07 PM

--------------------------------------------------------------------------------

Motordelisi.com da Devam eden bir imza kampanyası.Burada da yayınlanırsa sesimizi daha çok duyururuz.

http://www.bodrumajans.com.tr/protesto2007/view.asp

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.. :pale:

Bir görmediler, görmekte istemiyorlar arkadaş! Anlayamıyorum... :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar