şimdi gördüm fiyatı bedavaymış bu arada alınırHer telefonun ayrı kılıfıda satılıyor. Bu bir seçenek. Kılıfları çok kaliteli. Iphone ise magsafe'li alınabiliyor. Ben kendi telefonumda ekran koruma filmi kamera koruma filmi gibi birşey kullanmıyorum. Çok sıkta düşürürüm. Ne kılıfa birşey oldu ne telefona.
Ya da aparatı alınca içinden çıkan. 3m bantlı bir aparat. Onu yapıştırıyorsunuz. Yine aynı işi görüyor. Başka bir düz yüzeyli kılıfa da yapıştırılabilir o aparat. Doğrudan telefona yapıştırmaya gerek yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://temizekipman.com/titresim-e...c1J8yPY2SYiMh8iuY0i25hsI9aGb9T-8cEAgNjTAtf_Gs Şu firmada doğrudan titreşim önleyici aparat ile satıldığından fiyatı daha uyguna geliyor. Scooter için ayna tutuculu quadlock'u bu firmadan almıştım.
benim motorda şu şekilde takılı. çok güven vermiyor açıkçası.Bende telefon tutucu önde göstergelerin üzerinde bar'a takılı, telefonun önünde ön cam kalıyor yani yoldan seken taşın gelmeyeceği korunaklı yerde. Gidona takılı telefon tutucuda yoldan taş sekip telefona gelme olasılığı her zaman var.
Ben gidona takınca fazla yakın oluyor, yakın gözlüğü olmadan göremiyorum diye öne göstergelerin üzerinede takılı bar üzerine takmıştım, orası gidona göre daha az titreşiyor. tangur tungur bozuk yollarda bile kırılmadı henüz.benim motorda şu şekilde takılı. çok güven vermiyor açıkçası.
hiç kullanmadığım için yerini değiştirmekle uğraşmadım açıkçası. motoru aldığımda üzerinde vardı, ellemedim.Ben gidona takınca fazla yakın oluyor, yakın gözlüğü olmadan göremiyorum diye öne göstergelerin üzerinede takılı bar üzerine takmıştım, orası gidona göre daha az titreşiyor. tangur tungur bozuk yollarda bile kırılmadı henüz.