Telefon tutucu

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Var var yukarıda salladım linkini

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Her telefonun ayrı kılıfıda satılıyor. Bu bir seçenek. Kılıfları çok kaliteli. Iphone ise magsafe'li alınabiliyor. Ben kendi telefonumda ekran koruma filmi kamera koruma filmi gibi birşey kullanmıyorum. Çok sıkta düşürürüm. Ne kılıfa birşey oldu ne telefona.

Ya da aparatı alınca içinden çıkan. 3m bantlı bir aparat. Onu yapıştırıyorsunuz. Yine aynı işi görüyor. Başka bir düz yüzeyli kılıfa da yapıştırılabilir o aparat. Doğrudan telefona yapıştırmaya gerek yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://temizekipman.com/titresim-e...c1J8yPY2SYiMh8iuY0i25hsI9aGb9T-8cEAgNjTAtf_Gs Şu firmada doğrudan titreşim önleyici aparat ile satıldığından fiyatı daha uyguna geliyor. Scooter için ayna tutuculu quadlock'u bu firmadan almıştım.
şimdi gördüm fiyatı bedavaymış bu arada alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

maxresdefault.jpg

bunu yukarıdaki navigasyon barına sığdırmanın bi yolu var mı

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
şimdi gördüm fiyatı bedavaymış bu arada alınır

bu scooterdaki ayna tipi, gs’te de gidona bağlanan tip var

Bu da kullandığım kılıf. Telefonuna uygun kılıf yoksada mevcut telefon kılıfının arkasına yapışan aparatta çıkıyor kutudan.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
beğendim baya hangi motoru alırsam alıyım gidona bağlayabiliyorum telefona takılan kısmıyla bu fiyatta olması harbiden uygunmuş

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Evet bağlanır.

Kumpasla boru çapını ölç, sipariş verirken aynen bu fotoyu atıp takacağın yeri göster. Hangi ürünün uygun olduğunu sor ve boru çapını söyle. Uygun ürünü gönderirler. İlgili bir satıcı. Eğer aklına birşey takılırsa yaz bana gidip bakarım bile. Yakınlar bana

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben gidona takınca fazla yakın oluyor, yakın gözlüğü olmadan göremiyorum diye öne göstergelerin üzerinede takılı bar üzerine takmıştım, orası gidona göre daha az titreşiyor. tangur tungur bozuk yollarda bile kırılmadı henüz.
hiç kullanmadığım için yerini değiştirmekle uğraşmadım açıkçası. motoru aldığımda üzerinde vardı, ellemedim.

Hocam bu segmentte m33+ var ama her ciktiginda bitiyo. onu oneriyorum fiyati da 31 mayis 2025 itibariyle 3,700 falan olmasi lazim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar