Telefon tutucu

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Merhabalar. Telefon tutucu alacağız. Şunu düşündük:

Nukrotech Knmastera göre kaliteli diye biliyorum ben. Kullanan arkadaşlarım da sıkıntı çekmedi fakat genelde kurye ve 250lik motorlarla kullandık. Şimdi bi arkadaşın MT07sine birinin de GSXRına alacağız. Ne kadar yüksek süratte korurlar gidon bağlantısında? Veya öneriniz ne olur, deneyim tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme: Attığım telefon tutucudaki titreşim engelleme en alt segmentmiş.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Aynı modeli kullanıyorum 150lerde herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

gecen sene motorla kaza yaptım köy yolunda; motorun sağ koruma demiri grenajları herşey pert oldu ama telefonu hala tutuyordu.

fazlasıyla memnumum.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Quadlock kullanıyorum. Telefonum 13 pro. Hiç bir şey olmadı kamerasına. İlk çıktığı zaman almıştım telefonu. O zamandan beri quadlock ile kullanırım.

Birde başka bir arkadaşım geçenlerde yine Nukro'nun bir tutucusunu almıştı. Normalde çok çirkin durur bu tutucular. Onunki kibardı. Bulup atıcam modeli

https://www.nukrotech.com/nukrotech-m33-titresim-modullu-telefon-tutucu Şu model gayet kibar duruyor motor üzerinde. Ancak titreşim önlemesi ne kadar düzgün çalışır bilemem

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Aynı modeli kullanıyorum 150lerde herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

gecen sene motorla kaza yaptım köy yolunda; motorun sağ koruma demiri grenajları herşey pert oldu ama telefonu hala tutuyordu.

fazlasıyla memnumum.
Çok teşekkürler.
Quadlock kullanıyorum. Telefonum 13 pro. Hiç bir şey olmadı kamerasına. İlk çıktığı zaman almıştım telefonu. O zamandan beri quadlock ile kullanırım.

Birde başka bir arkadaşım geçenlerde yine Nukro'nun bir tutucusunu almıştı. Normalde çok çirkin durur bu tutucular. Onunki kibardı. Bulup atıcam modeli

https://www.nukrotech.com/nukrotech-m33-titresim-modullu-telefon-tutucu Şu model gayet kibar duruyor motor üzerinde. Ancak titreşim önlemesi ne kadar düzgün çalışır bilemem
Çok teşekkürler.

Daha öncesinde telefon sürekli uçmuş aldığı telefon tutucularda abinin :D Ondan iyi bir şey arıyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Nukrotech Knmastera göre kaliteli diye biliyorum ben. Kullanan arkadaşlarım da sıkıntı çekmedi fakat genelde kurye ve 250lik motorlarla kullandık. Şimdi bi arkadaşın MT07sine birinin de GSXRına alacağız. Ne kadar yüksek süratte korurlar gidon bağlantısında? Veya öneriniz ne olur, deneyim tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim :)

Bu telefon tutucunun aynısı bende var.
xmax'de ve sonradan vstrom'da kullandım. bizim köfteci rotalarında bozuk köy yollarında 80-90'la giderken iş gördü, otobanda 180'e çıkınca da titreşim yok telefonum hala sağlam. Çok çukurlu dandik yollarda 40-50 ile giderken tangur tungur eyvah şimdi kopacak desem de kopmadı. Tavsiye ederim yani. ama daha iyi modelleri çıkmış olabilir.

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Bu telefon tutucunun aynısı bende var.
xmax'de ve sonradan vstrom'da kullandım. bizim köfteci rotalarında bozuk köy yollarında 80-90'la giderken iş gördü, otobanda 180'e çıkınca da titreşim yok telefonum hala sağlam. Çok çukurlu dandik yollarda 40-50 ile giderken tangur tungur eyvah şimdi kopacak desem de kopmadı. Tavsiye ederim yani. ama daha iyi modelleri çıkmış olabilir.
Çok teşekkürler.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ben quadlock kılıfı ile kullanıyorum. Hatta yeni kılıf aramaya uğraşmamak için telefonu değiştirmiyorum. Mıknatıslı değil. Kendi mekanizması var. Mekanizma ayrıca içinden de çıkıyor ancak ben yapıştırma yapmadım. Yapıştırıp kullanan arkadaşımda çok. Onlarda memnun.

Burada detaylı açıklıyor. Azıcık tuzlu ancak hem güvenli hem ömürlük.

Motosikleti
Çin Malı Skuter
benim motorda da var ama şehir içinde bile güvenip de telefonu takmam
Niye hocam?

Ben quadlock kılıfı ile kullanıyorum. Hatta yeni kılıf aramaya uğraşmamak için telefonu değiştirmiyorum. Mıknatıslı değil. Kendi mekanizması var. Mekanizma ayrıca içinden de çıkıyor ancak ben yapıştırma yapmadım. Yapıştırıp kullanan arkadaşımda çok. Onlarda memnun.

Burada detaylı açıklıyor. Azıcık tuzlu ancak hem güvenli hem ömürlük.
Her telefon için kılıfı mı var, nasıl oluyor?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Her telefonun ayrı kılıfıda satılıyor. Bu bir seçenek. Kılıfları çok kaliteli. Iphone ise magsafe'li alınabiliyor. Ben kendi telefonumda ekran koruma filmi kamera koruma filmi gibi birşey kullanmıyorum. Çok sıkta düşürürüm. Ne kılıfa birşey oldu ne telefona.

Ya da aparatı alınca içinden çıkan. 3m bantlı bir aparat. Onu yapıştırıyorsunuz. Yine aynı işi görüyor. Başka bir düz yüzeyli kılıfa da yapıştırılabilir o aparat. Doğrudan telefona yapıştırmaya gerek yok.

https://temizekipman.com/titresim-e...c1J8yPY2SYiMh8iuY0i25hsI9aGb9T-8cEAgNjTAtf_Gs Şu firmada doğrudan titreşim önleyici aparat ile satıldığından fiyatı daha uyguna geliyor. Scooter için ayna tutuculu quadlock'u bu firmadan almıştım.

Motosikleti
DUKE 250
bende şehir içi / dışı kullanmıyorum normalde, ama nukrotech mrt road serisini öneririm.
fuarda bakınmıştım, malzeme kalitesi oldukça iyi görünüyordu.

Niye hocam?

Her telefon için kılıfı mı var, nasıl oluyor?
titreşimden telefonu bozabilir. herhangi bir tümsek çukur vs de telefon yerinden çıkıp düşebilir. ya da araçlardan seken taş vs telefona zarar verebilir. hele uzun mesafe yolda 100 km/s üzeri hızlarda hiçbir şekilde kullanmam, tavsiye de etmem. bir defa yazın sıcak diye montun kollarındaki fermuarları açıp kullanayım dedim, içeriye arı girdi. mermi gibi vurdu koluma. bunun telefonun arkasına geldiğini düşün, arka kamerayı pert eder.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
titreşimden telefonu bozabilir. herhangi bir tümsek çukur vs de telefon yerinden çıkıp düşebilir. ya da araçlardan seken taş vs telefona zarar verebilir. hele uzun mesafe yolda 100 km/s üzeri hızlarda hiçbir şekilde kullanmam, tavsiye de etmem. bir defa yazın sıcak diye montun kollarındaki fermuarları açıp kullanayım dedim, içeriye arı girdi. mermi gibi vurdu koluma. bunun telefonun arkasına geldiğini düşün, arka kamerayı pert eder.
Bende telefon tutucu önde göstergelerin üzerinde bar'a takılı, telefonun önünde ön cam kalıyor yani yoldan seken taşın gelmeyeceği korunaklı yerde. Gidona takılı telefon tutucuda yoldan taş sekip telefona gelme olasılığı her zaman var.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
ahhh ahhh eskiden telefon tutucumu vardı, hep cebimizde taşırdık 😂😂😂

Motosikleti
D400
titreşim modülü var bu attıgın ürünün, modüllü versiyonunu alabilir alternatif olarak

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

bende nukrotech var dioda kuryelik yapmak için takmıştım yani kuryelik yaparken biraz zor oluyo çıkarması takması ama gündelik için bi sorun olmaz ama ben yeni alacağım motora sp connectin telefon kılıfı ve tutucusunu almayı düşünüyorum tabi biraz daha tuzlu

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
bende nukrotech var dioda kuryelik yapmak için takmıştım yani kuryelik yaparken biraz zor oluyo çıkarması takması ama gündelik için bi sorun olmaz ama ben yeni alacağım motora sp connectin telefon kılıfı ve tutucusunu almayı düşünüyorum tabi biraz daha tuzlu
Sp'de kullandım quadlock'tan önce. Hiç uğraşma doğrudan quadlock al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar